• Ditte Hørmark

  Ditte Hørmark, har i 25 år beskæftiget sig med fysisk træning samt naturlig- og fri bevægelse, dans og yoga. Ditte har erfaring med undervisning af både børn, unge, voksne og ældre. Udover at undervise i LOF har Ditte egen virksomhed, hvor hun tilbyder terapi og kurser.

  Tidligere har Ditte også virket som kursusleder i teambuildingsbranchen, bl.a. for Novo Nordisk, Mærsk samt diverse kommuner og institutioner. Som skuespiller har Ditte desuden turneret med showteateret "Nova Exit" og børneteateret ”I Guder”. Privat bor Ditte i Køge med sin kæreste og datter.

  Uddannelse/r:
  Psykomotorisk terapeut, professionsbachelor fra UCC i Kbh.
  Krops- og psykoterapeut, 2-årig efteruddannelse.
  International Certificeret Coach, Sansetræner og Mindfulness-instruktør.
  Uddannet skuespiller i London.

  )

Aftenyoga i Vandrehjemmets have – 7 x i juni/juli med Ditte Hørmark

- kom frisk med ud og få gang i kroppen

Det er fantastisk at dyrke yoga i det fri - og alle sanser skærpes på en helt særlig måde - når vi træner udendørs. Sørg for at tage (lag-på-lag) tøj på til vejret og din underviser, Ditte, vil også sørge for at planlægge øvelser, så du får brugt hele kroppen og kan holde dig varm.

Yoga i naturen giver god jordforbindelse og skaber ro og balance i krop og sind.

Husk evt. vand og evt. et langt tørklæde/yogabændel, varmt tøj, som du kan bevæge dig og holde varmen i – og evt. regntøj. Medbring yogamåtte og et tæppe.

Som udgangspunkt er vi altid ude, men hvis vejret skulle vise sig fra sin værste side med fx. meget regn, torden, storm o.l., så finder vi et sted indendørs eller du modtager et link til en yoga-video, så du kan lave din yoga/træning derhjemme.

Vedr. Coronarestriktioner, så skal du selvfølgelig stadig holde afstand og øvrige anbefalede restriktioner.

Hvad har andre sagt om udendørs træning med Ditte:

'Jeg synes det er dejligt at være ude og opleve naturen. Udendørs yoga giver mig velvære og løft af krop og sjæl 3. Det er super dejligt at være ude og mærke naturen - vejret - høre lydene - fuglefløjt- vindens susen - solens magt - duftene fra træer og blomster.

Ditte er en fantastisk yogalærer - hun er en meget empatisk person- hendes udstråling og humør smitter og man får et løft som holder flere dage. Hun skaber god stemning på holdet. Den yoga vi gør på mit/vores hold er afpasset til os med de forskellige skavanker vi har - vi kommer godt omkring hele kroppen på en givende måde.

 Hilsen Elly'

.....

'Ved udendørs yoga får man på en eller anden måde ro i sindet. Det at mærke og høre naturen samtidig med at man laver yoga er skønt og giver god energi og godt humør. Før jeg startede havde jeg lidt svært ved at forestille mig hvordan det kunne lade sig gøre i det fri, men jeg må sige, at det giver noget helt andet at være ude i den friske luft under åben himmel. Ditte er god til at vi får rørt hele kroppen og hun har et dejligt roligt stemmeleje og et venligt og imødekommende sind, meget behagelig instruktør.

Hilsen Anni'

Nummer
4621293 - Aftenyoga i Vandrehjemmets have – 7 x i juni/juli med Ditte Hørmark
Første mødegang
torsdag den 03.06.21 kl. 18:00 - 19:15
Undervisere
Adresse

Danhostel Køge (Vandrehjemmet), Vamdrupvej 1, 4600 Køge

Se på kort

Mødegange
7
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 329,00 575,00
torsdag den 03.06.21
Er blevet afholdt
torsdag den 10.06.21
Er blevet afholdt
torsdag den 17.06.21
Er blevet afholdt
torsdag den 24.06.21

Kl. 18:00 - 19:15

Ditte Hørmark

Vamdrupvej 1, 4600 (Haven)

Se på kort

torsdag den 01.07.21

Kl. 18:00 - 19:15

Ditte Hørmark

Vamdrupvej 1, 4600 (Haven)

Se på kort

torsdag den 08.07.21

Kl. 18:00 - 19:15

Ditte Hørmark

Vamdrupvej 1, 4600 (Haven)

Se på kort

torsdag den 15.07.21

Kl. 18:00 - 19:15

Ditte Hørmark

Vamdrupvej 1, 4600 (Haven)

Se på kort