Claus Holm

Når det gælder madlavning, er Claus Holm foregangsmand, men han har især gjort sig bemærket for sine store armbevægelser, varme personlighed og enorme begejstring for smag, kvalitet og sanseoplevelser.

Han har vist os alle sammen, hvordan mad og måltider kan samle mennesker og hvordan det handler om at spise for at leve og ikke for at overleve. Med et glimt i øjet, inspirerer Claus danskerne til at træffe de rigtige valg, når det drejer sig om madlavning. Det skal laves med omhu, være af ordentlige råvarer og det skal smage helt fantastisk.

Claus ved, hvad han taler om. Han har lavet mad til Hendes Majestæt Dronning Margrethe, og arbejdet som kok et utal af steder, blandt andet i Cairo og Zürich, og han har egen restaurant og cateringfirma. Udover sit arbejde som foredragsholder og kok, er Claus Holm også indehaver af virksomheden Claus Holm ApS, som tilbyder kogebøger i massevis, potter og pander i højeste kvalitet og kokkeskoler, der inspirerer til madlavning i topform.

Derudover har Claus Holm udgivet en række populære kogebøger ligesom han til september 2020 er aktuelt med bogen ”Sund livsglæde – Mit livs vigtigste opskrift” – som kombinerer en personlig fortælling om vægttab med opskrifter og træningsøvelser, der har virket for Claus Holm.

Foto: David Bering

Kontaktoplysninger