Rosabel Sommerlys

Udover at være Qi Gong instruktør er jeg uddannet psykolog og traumeterapeut og har speciale indenfor sundhedspsykologi, neuropsykologi og stress. Jeg har forsket i stress og effekten af forskellige stressbehandlingsprogrammer og har arbejdet med behandling af stress- og depressionspatienter i flere år.

I 2012 blev jeg påkørt bagfra og fik en alvorlig piskesmældsskade og hjernerystelse, som medførte voldsomme smerter og total funktionstab både fysisk og kognitivt. Heldigvis fik jeg kompetent genoptræning og senior Qi Gong efter Biyunmetoden, som jeg underviser i på det hensynstagende hold, fik mig ud af smertehelvedet og forbedrede min livskvalitet i en sådan grad, at det blev min mission at anvende min viden om Qi Gongs helbredende virkning til at hjælpe andre, der oplever fysisk og/eller psykisk smerte. Dette har jeg gjort i snart 5 år nu.

Både min faglige baggrund og mine personlige erfaringer medfører, at du hos mig vil møde dyb respekt, omsorg og forståelse for din situation (stress, smerter, lidelse, sygdom) og vil møde kompetent forståelse og håndtering af de følelser, tanker og stress, som naturligt følger al ubalance, sygdomme og smerter.

Har du nogen spørgsmål til mit hensynstagende hold i Qi Gong, er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf: 22 32 84 22 eller email: rosabel.sommerlys@outlook.com

De kærligste hilsner fra Rosabel

Kontaktoplysninger