• Paola Edwards
    Til dagligt arbejder jeg som Learning & Leadership Development Manager i konsulentbranchen.

    Privat, har jeg altid været fascineret af sund kost og mad, fordi det har passet til min livsstil med masser af sport, dans og yoga – og har gennem tiden eksperimenteret med flere kostretninger som de seneste syv år har været veganske.

    Jeg har to børn, som dagligt er det bedste kritikere, på det jeg nu kreerer i køkkenet af både sødt og saltede.

    Jeg er certificeret Kost og ernæringscoach, har på det internationale kulinariske institut Rouxbe gennemført 3 måneders ’Plant-based cooking’ og 4 måneders ’Essential Vegan Desserts. Når tiden tillader det, laver jeg også vegansk mad på Yoga retreats.

Veganske desserter og kager / søndagsworkshop

Der kan være mange grunde til at skære mælk og æg ud af dine kager og desserter.

Nogle gør pga. allergener, andre gør det pga. sundheden, miljø eller dyrevelfærd. Men uanset hvad skal desserter stadig være velsmagende og smukke.

På denne workshop lære du de basale færdigheder i veganske desserter, hvor du lærer at erstatte æg, smør og mælk med planter. Vi skal blandt andet lave raw cakes, muffins, lagkager osv. Vi arbejder primært med naturlige råvarer, med minimale veganske erstatningsprodukter.

På workshoppen bliver I inddelt i mindre grupper, så I kan arbejde sammen om at lave retterne.


.......................................

Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du med LOFs koncept ’Bag om smagen’ finde aktiviteter i hele Danmark under bagomsmagen

Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’, fx rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører under masterclasses

LOF tilbyder også workshops/weekend- og ugekurser, som er værd at køre efter. Se alle vores tilbud her: weekendkursus

Praktisk info

Medbring: Din allerbedste skærekniv, et forklæde, en karklud, et viskestykke og plastikbeholdere til evt. rester.

OBS: Udgift til råvarer på 250 kr afregnes med underviser på dagen.
Nummer
26231204 - Veganske desserter og kager / søndagsworkshop
Første mødegang
søndag den 14.05.23 kl. 10:00 - 14:30
Undervisere
Adresse

Hedelyskolen, Dønnergårds Alle 30, 2670 Greve

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 399,00
søndag den 14.05.23

Kl. 10:00 - 14:30

Paola Edwards

Dønnergårds Alle 30, 2670 (Skolekøkken Lokale 79)

Se på kort