LOF Kursuscenter Øst
Greve - Køge - Ringsted - Roskilde - Solrød
LOF på FacebookDer kan være mange grunde til at skære mælk og æg ud af dine kager og desserter.
Nogle gør pga. allergener, andre gør det pga. sundheden, miljø eller dyrevelfærd. Men uanset hvad skal desserter stadig være velsmagende og smukke.
På denne workshop lære du de basale færdigheder i veganske desserter, hvor du lærer at erstatte æg, smør og mælk med planter. Vi skal blandt andet lave raw cakes, muffins, lagkager osv. Vi arbejder primært med naturlige råvarer, med minimale veganske erstatningsprodukter.
På workshoppen bliver I inddelt i mindre grupper, så I kan arbejde sammen om at lave retterne.
.......................................
Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du med LOFs koncept ’Bag om smagen’ finde aktiviteter i hele Danmark under bagomsmagen
Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’, fx rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører under masterclasses
LOF tilbyder også workshops/weekend- og ugekurser, som er værd at køre efter. Se alle vores tilbud her: weekendkursus
Hedelyskolen, Dønnergårds Alle 30, 2670 Greve