• Michael Dyrberg
    Michael Dyrberg fik sit første professionelle spejlrefleks kamera som 18-årig, og har siden lavet billeder inden for de fleste fotografiske genrer. I dag koncentrerer han sig om mest om virksomheds- og profilfotos til websites og SoMe.

    Privat har Michael Dyrberg gennem de sidste 20 år fokuseret meget på motiver fra Køge Bugt og natur/landskabsfotografi og glæder sig til at dele ud af sine fotoerfaringer på disse gåture i naturen, sammen med andre fotointeresserede og naturelskere. Så der bør være rig lejlighed til at få stillet spørgsmål om kameraet og motiver.

Photo Walk - 8-9 km skøn tur i Greves skønne natur

- Greve Marina via Vallensbæk Marina rundt om de 4 søer ved Strandparken

Er du vild med at fotografere og vandre. Så kom med på en skøn foto-vandretur i den skønneste natur sammen med den erfarne fotovandrer Michael Dyrberg. Denne dag går turen til Greve Marina via Vallensbæk Marina, rundt om de 4 søer ved Strandparken og retur.

På denne tur der god mulighed for at se hejre og andre søfugle, udendørs skulpturer ved Arken. Der er også virkelige gode muligheder for at tage gode ”vandskabs billeder”.

Vi tager en pause ved Brøndby Strands Kajakklub.

Turen tager 4-5 timer afhængigt af tempo.

Om turlederen:
Michael Dyrberg fik sit første professionelle spejlrefleks kamera som 18-årig, og har siden lavet billeder inden for de fleste fotografiske genrer. I dag koncentrerer han sig om mest om virksomheds- og profilfotos til websites og SoMe. Privat har han gennem de sidste 20 år fokuseret meget på motiver fra Køge Bugt og natur- og landskabsfotografi og glæder sig til at dele ud af sine fotoerfaringer på disse gåture i naturen, sammen med andre fotointeresserede og naturelskere. Så der bør være rig lejlighed til at få stillet spørgsmål om kameraet og motiver.

Om turene:
Turene er planlagt, så alle i almindelig god form kan deltage, og strækningerne varierer fra ca. 7-9 km. i rimeligt fladt terræn.

Hvad skal man have med:
Gode vandresko/støvler og fornuftigt tøj. Vi tjekker vejret, men kan jo blive snydt af en byge. Vand og evt. madpakke og lidt kaffe. Dit foretrukne kamera uanset fabrikat og størrelse. Der er som nævnt god mulighed for at få gode råd og tips til bedre billeder. Vil du ikke fotografere, så er det også OK, og du kan bare nyde naturen og fællesskabet.

LOF har mange spændende oplevelser i hele Danmark - også i weekender. Du kan se dem her ved at klikke her: oplevdanmark og weekendkursus


Praktisk info

Mødested: Yderste P-plads lige inden Hejren ved Greve Marina. kl. 10.30.
Nummer
26221901 - Photo Walk - 8-9 km skøn tur i Greves skønne natur
Første mødegang
søndag den 03.07.22 kl. 10:30 - 15:30
Undervisere
Adresse

Greve Marina, Hejren 24, 2670 Greve

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 200,00
søndag den 03.07.22

Kl. 10:30 - 15:30

Michael Dyrberg

Hejren 24, 2670 (Yderste P-plads før Hejren)

Se på kort