• Peter Kær

    Peter Kær, cand. mag. Kunsthistorie og kulturformidling.

    Underviser i kunst, kunstforståelse, arrangerer kunstkaféer og museumsomvisninger. Fungerer som moderator og igangsætter. Er vært for tv-programmer om kunst og historieformidling for DR-K. Blandt andet i programmer som: 1000 års dansk kunsthistorie, Scavenius & Kær på tur i Kunsthistorien, Mord i Middelalderen etc.

    Har i en årrække arbejdet for DR og TV2 som vært, journalist og tilrettelægger. Blandt andet for programmer som: Hvem vil være Millionær, Hit med sangen, Danmarksindsamlingen, Aftenshowet, TV-Pil, Plat og Mandagschancen.

Peter Kær foredrag om ‘KUNST, DER KAN MÆRKES’

- få et unikt indblik i kunsten sammen med Peter Kær

KUNST, DER KAN MÆRKES
Hvad er det, der får os til at kunne lide kunst? Hvad er det, vi kan mærke ved mødet med kunsten? Vi kommer omkring en lang række ikoniske værker, men vi kigger også på kunst, der i den grad kræver vores tilstedeværelse. En tydelig tendens indenfor nyere kunst er, at vi bliver en del af værket. En lang række kunstnere som Olafur Eliasson, Anne Imhof og Kusama inviterer os indenfor, så vi kan mærke kunsten og indgå i et samspil.

Derudover er der en lang række kunstnere, der benytter kroppen som lærred på en meget kontant og direkte måde.

Der er noget, at glæde sig til. Peter Kær vil få det til at betyde noget og ikke kun fremstå som en opremsning af must-sees, -ismer og årstal. Personlighed, originalitet og livsanskuelser er en naturlig del i kunsten, der, uden at pege på dogmatiske løsninger, giver os muligheder for at se og tænke over vores væren i verden.


Nummer
41221800 - Peter Kær foredrag om ‘KUNST, DER KAN MÆRKES’
Første mødegang
tirsdag den 25.01.22 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 175,00
tirsdag den 25.01.22

Kl. 19:00 - 21:00

Peter Kær

Bag Haverne 1, 4600 (salen)

Se på kort