Debat og foredrag med Jesper Dalgaard Pøhler - Lev bæredygtigt

  - Kom nu. Du kan godt!

  Vi starter allerede kl. 18-19 med Debatcafe om klima og Verdensmål, hvor vi sammen taler om hverdagens udfordringer, vaner og viden om at leve bæredygtigt. LOF serverer en (gratis) sandwich/drikkevarer undervejs. På den måde er vi godt forberedte - og kan dele fælles viden eller nysgerrighed inden foredraget starter.

  Fra kl. 19-21 kan du møde Jesper Dalgaard Pøhler, der vil tage om at leve mere bæredygtigt. I slutningen af september udgav han sammen med Connie Svabo bogen ”Lev bæredygtigt – Kom nu. Du kan godt!” på forlaget Content Publishing.

  Med udgangspunkt i bogen ”Lev bæredygtigt – Kom nu. Du kan godt!” giver Jesper Dalgaard Pøhler tip og tricks til, hvordan vi i vores hverdagsliv kan bidrage til bæredygtighed, når det gælder arbejde, penge, bolig, transport, tøj og mad.

  Selvfølgelig kræver grøn omstilling og beskyttelse af klima og miljø en stor indsats fra politikere, men forfatternes pointe bag bogen er, at det faktisk batter noget i det store billede, hvis vi alle tænker over vores forbrug i hverdagen og handler derefter. Gør vi os bevidste om, hvordan vores valg kan gøre en positiv forskel for mere bæredygtighed, så er der nemlig meget at hente for fællesskabet.
  I foredraget kommer Jesper Dalgaard Pøhler med grønne livshack og tips til, hvordan konkrete mikrohandlinger i hverdagen kan skabe store forandringer for fremtiden – men det bliver formidlet med et glimt i øjet. Jesper Dalgaard Pøhler og Connie Svabo har netop også i deres bog gjort stor umage med at gemme den løftede pegefinger væk.

  Boganmeldere roser bogen for at være inspirerende og fortalt med stor humor, lethed og indsigt. Og det er vigtigt, for bæredygtighed er et alvorligt og tungt emne i vores tid, og derfor er det godt at få luft under emnet og gøre løsningerne tilgængelige – uden brug af den famøse pegefinger.

  Du kan læse mere om Jesper Dalgaard Pøhler på på hans hjemmeside HER.


  Nummer
  80222802 - Debat og foredrag med Jesper Dalgaard Pøhler - Lev bæredygtigt
  Første mødegang
  mandag den 12.12.22 kl. 19:00 - 21:00
  Adresse

  Solrød Aktivitetscenter, Solrød Center 85, 2680 Solrød Strand

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 50,00
  mandag den 12.12.22

  Kl. 19:00 - 21:00

  Jesper Dalgaard Pøhler

  Solrød Center 85, 2680 (Mødesalen)

  Se på kort