Besøg på Hospice Sjælland

- En dag skal vi dø, men alle de andre dage skal vi leve

'En dag skal vi dø, men alle de andre dage skal vi leve'. Besøg Hospice Sjælland sammen med LOF. Normalt kommer man kun på et hospice, hvis man er døende eller pårørende til en person, der skal tilbringe deres sidste tid her. Nu har du muligheden for at besøge Hospice Sjælland, for at høre om hverdagen på et hospice, og hvordan det er at tilbringe sin sidste tid på et hospice.

Besøget indeholder foredrag og rundvisning med hospicechef Karin Højgaard Jeppesen og frivillig hjælper Hannelore Reisz. Der vises en lille film, og der serveres en kop kaffe/the med kage til. Herefter er der mulighed for at stille alle de spørgsmål, man vil sidde inde med.

Til info er det et lille arrangement med max 12 deltagere.

Du kan læse mere om Hospice Sjælland HER.

Det koster 100 kr. at deltage, og halvdelen af beløbet går til Hospice Sjællands Støtteforening, hvor donationer bruges til musikarrangementer, køb af kunst, forskønnelse af haven og andre ting, som ikke dækkes af hospices driftsmidler og som kan medvirke til at gøre Hospice Sjælland til et i særklasse smukt og dejligt sted. Derudover ydes støtte til aktiviteter og uddannelse for alle de frivillige på Hospice Sjælland.

Nummer
40221811 - Besøg på Hospice Sjælland
Første mødegang
mandag den 21.03.22 kl. 17:00 - 19:00
Adresse

Hospice Sjælland , Tønsbergvej 61 , 4000 Roskilde ()

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 65,00
mandag den 21.03.22

Kl. 17:00 - 19:00

Tønsbergvej 61 , 4000

Se på kort