Tag med LOF til Malta - LOF

LOF

Viden i bevægelse

Eventyrlige Malta med LOF

Oplev romantiske Malta i foråret 2018. LOF og Jyllands-Posten inviterer på et 15-dages forårseventyr med afrejse 26. februar. Sammen dykker vi ned i Maltas fascinerende historie, kultur, natur og gastronomi. Vi starter i den UNESCO-fredede by Valletta og tager på dagsturer herfra til middelalderbyen Mdina, den historiske by Vittoriosa, fiskerbyen Marsaxlokk og øen Gozo med mere.

I løbet af de to uger oplever vi landet fra forskellige vinkler. Vi tager blandt andet på vandretur, cykeltur, til vinsmagning og får et mini sprogkursus i maltetisk. Vi besøger også et lokalt marked, en biavler, kirker, templer og et stenhuggeri.

Malta Hav Og Fisk

Hele turen ledes af en dygtig dansk rejseleder. Udflugterne foregår med en guide, der giver os et godt indblik i de enkelte steder historie. Der vil selvfølgelig også være tid til at gå på opdagelse på egen hånd. De mange oplevelser og indtryk forstærkes og fordøjes i gruppen, hvor hygge og socialt samvær er en naturlig del af rejseoplevelsen. Rejsen udbydes i samarbejde med Albatros, der de sidste 30 år har specialiseret sig i grupperejser.

Praktisk
Afrejse 26. februar 2018 fra København eller Billund
Tilmelding senest 15. november 2017
Pris: 10.698

Læs mere om rejsen og tilmeld dig på albatros-travel.dk/rejser/lof

Kontakt
Mail: info@albatros-travel.dk
Telefon: 36989898

Se det detaljerede rejseprogram her
Se flere flotte billeder fra Malta her
Hent programmet for rejsen i pdf-format her

LOF Rejser
LOF og Albatros har erfaring med at arrangere rejser af høj kvalitet, der kombinerer oplevelser, socialt samvær, afslapning og viden om et lands kultur og historie. I efteråret 2016 gik turen til Dansk Vestindien. Vi har samlet et par citater fra deltagerne her:

Citater