LOF trækker fulde huse - LOF

LOF

Viden i bevægelse

LOF trækker fulde huse

400 nordjyder til Peter Lund Madsen i Haverslev Hallen i sidste uge og 170 til foredrag med sundhedseksperten Christian Bitz i Hobro. Anders Agger og LOF Grindsted/Billund trak også fulde huse i torsdags.

Af Signe H. Damkjær

Leder du efter et spændende arrangement med en kendt oplægsholder, kan du roligt vende blikket mod LOF. LOF afdelinger landet over har stor succes med at afholde større arrangementer.

Find din lokale LOF afdeling og se, hvilke foredrag og arrangementer, vi tilbyder i nærheden af dig. 

Bredere målgruppe
 - En gang i mellem er det vigtigt at forsøge at nå ud til en større målgruppe, end man plejer, siger kommunikations- og udviklingskonsulent i LOF Øresund Susanne Henriksen. Med 450 tilhørere til et arrangement med filminstruktør og skuespiller Erik Clausen i Fredensborg, må man sige, det lykkedes.

LOF Øresund havde netop valgt Erik Clausen, fordi de regnede med, at han ville kunne tiltrække et bredt publikum.
- Det så ud som om, der var flere unge blandt publikum, så vi har ramt nogle lidt andre, end vores sædvanlige målgruppe, siger Susanne Henriksen.

Samarbejde
Også LOF Odsherred har success med at afholde større arrangementer. Afdelingen har netop haft et arrangement med tidligere vært på Go' morgen Danmark Mikkel Beha Erichsen, der tiltrak over 200 interesserede. I foråret var det Chris MacDonald, der blev intiveret af LOF Odsherred. 

HjernemadsenHjerneforsker og forfatter Peter Lund Madsen trak fulde huse i Haverslev Hallen

LOF Odsherred afholdt arrangementet med Mikkel Beha Erichsen i samarbejde med produktionsskolen og musikskolen. Savklingen i Asnæs stillede lokaler til rådighed gratis.

 - Produktionsskolen havde lagt arrangementet ind som en del af deres undervisning. Deres elever bagte kagen i køkkenet og byggede scenen. Musikskolen stod for at lave lyd. Sådan fungerede det også, da vi havde Chris MacDonald ude i foråret, fortæller Karina Vincentz.

Fordi det er sjovt
Ud over godt samarbejde og mere synlighed skaber de større arrangementer arbejdsglæde i afdelingen, mener Karina Vincentz.  

- Vi synes, det er sjovt. Det er især sjovt for bestyrelsen at være med til sådanne succeser. De ser jo ikke, hvad der sker ude på holdene til dagligt, siger hun.

LOF Odsherred fortsætter sæsonen med en foredragsrække i Kulturhuset Vig Bio med blandt andre Ellen Hillingsø og Peter Qvortrup.