LOF Slagelse nomineret til Aftenskolernes Pris

LOF arbejder for at give folk den viden, de har brug for til at tage aktivt del i samfundsdebatten. Gennem vores debatarrangementer, foredrag og højskoler bringer vi debatten derud, hvor folk er. Hvert år danner Folkehøjskolen i Slagelse for eksempel rammen om diskussioner mellem borgere, lokalpolitikere, og kendte oplægsholdere. Folkehøjskolen er af så høj kvalitet, at den er nomineret til Aftenskolernes Pris 2015.

Lokalt engagement
- Vi tager aktuelle emner op og har haft nogle meget prominente oplægsholdere så som Bertel Haarder, Hans Engell og Naser Khader. Samtidig har vi også involveret det lokale erhvervsliv, siger skoleleder for LOF Slagelse Lis Bager. I foråret 2015 fokuserede Folkehøjskolen for eksempel på udkantsdanmark og inviterede til foredrag på Harboe Bryggeri - et arrangement, hvor over 100 mennesker deltog.

Folkehøjskolen i Slagelse er arrangeret i et unikt samarbejde mellem LOF, AOF, FOF, avisen Sjællandske og Slagelse Kommune. Resultatet er blevet så godt, at Folkehøjskolen er nomineret til Aftenskolernes Pris i kategorien ”Den debatskabende pris”. Prisen bliver uddelt sammen med 8 andre priser ved et stort prisshow i Tivoli Friheden i Aarhus fredag den 14. august.

Efterårssæsonen er netop skudt i gang og LOF’s programmer bugner af spændende foredrag og debatarrangementer. Find din lokale LOF afdeling og se, hvad der sker i nærheden af dig!

Om Aftenskolernes Pris
2015 er det anden gang, Aftenskolernes Pris bliver uddelt. Aftenskolernes Pris er arrangeret af de 5 landsdækkende oplysningsforbund, FO-Aarhus og  Landsforeningen Fritid og Samfund.

Læs mere om Aftenskolernes Pris på aftenskolernespris.dk

Find en liste over alle de nominerede her