Hvordan håndterer vi Covid -19

Hvordan håndterer vi Covid -19

Hos LOF er vi meget optaget af at det skal være trygt at gå på vores kurser.

25. oktober 2020

Vi følger hele tiden med i myndighedernes anbefalinger, som jo kan ændre sig dag for dag og sørger for at rammerne lever op til det.

Vi er dog meget glade over at statsministeren fremhævede at netop folkeoplysningen var åben og at vi kunne fortsætte vores aktiviteter

Som reglerne er i øjeblikket, så skal vi leve op til følgende krav.

På bevægelseshold må der max være 10 personer inkl. underviseren.

På hold der er stillesiddende og hvor næserne er rettet samme vej, må vi - hvis der er plads i lokalet-  være op til 500 personer. Det vil sige at vi gerne må afholde foredrag, hvis blot vi følger de almindelige afstandsregler.

Ved fysisk aktivitet skal vi sikre 4 m2 per person

Ved stillesiddende undervisning skal vi sikre 2 m2 per person

Derfor vil du nok møde lidt færre kursister end du plejer.

Vi må heller ikke udlåne yogaudstyr, tæpper og andre rekvisitter, derfor skal du have dette med selv.

Når der er bevægelse i rummet, så skal der være 2 meter imellem næserne og vores undervisere vil derfor lave lidt andre øvelser, der gør at der ikke er så meget aktivitet rundt i rummet.

Mundbind skal bæres når du kommer ind på skoler, haller eller andre steder der tilbydes undervisning. Du skal ikke have mundbind på under undervisningen, men lige så snart du bevæger dig udenfor lokalet, så skal det tages på igen.

Men vi beder også vores kursister hjælpe til. For alle skal hjælpe til med at følge retningslinierne og så beder vi om forståelse og overbærenhed overfor at ting ikke kan være som det plejer.

Hvis vi alle tager hensyn til hinanden, så får Covid -19 ikke lov at ødelægge at vi kan være sammen i aftenskolen.

Tag gerne en håndsprit med i tasken, host og nys i ærmet og bliv hjemme hvis du har de mindste symptomer på smitte.

Vi er i skrivende stund ved at kontakte alle vores deltagere som vi har mailadresser på om eventuelle ændringer på deres hold, kig gerne i dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget noget.

 

 

Indbydelse til årsmøde

  • 18. februar 2020 - Vi afholder årsmøde den 26-2 2020 klokken 19 i Vallekilde Hørve kultur og fritidscenter. Dagsorden ifølge vedtægter Alle er velkomne

Coronavirus

  • 9. marts 2020 - I LOF passer vi godt på hinanden. I forhold til risikoen for Corona følger vi sundhedsstyrelsens anbefalinger og holder os løbende opdateret.

75 år for dannelse og folkeoplysning

  • 18. april 2020 - LOF har givet danskerne mere livsglæde i 75 år. Siden 1945 har mennesker mødtes i LOF for at lære noget nyt og dyrke deres interesse sammen