Aftenskolen åbner for bevægelseshold

Aftenskolen åbner for bevægelseshold

10. maj 2021

Hurra! Aftenskolen åbner for bevægelseshold
Nu er det tid til at få gang i kroppen! Torsdag fik vi den gode nyhed, at aftenskolerne også er omfattet af aftalen om genåbning. Vi kan igen gå til bevægelsesfag- også indendørs!

Du skal have et gyldigt coronapas, og så er du klar til at være med.

Vi har brugt nedlukningen på at forberede vores bevægelsesfag. Vi er klar med tilbud til dig, der vil have sved på panden, og til dig, der har brug for at få kroppen i gang på en blid og rolig måde.

Vore dygtige undervisere tripper for at komme i gang, og vi glæder os enormt til at se jer! Se alle vores aktiviteter på vores hjemmeside.

Mange kæmper med ensomhed i dette forår. Kender du én, der har brug for en hånd ind i fællesskabet, så tag ham eller hende med til en gratis prøvetime i LOF. Husk at aftale det først med os på kontoret, så vi kan sikre at vi ikke bliver for mange.

Vi sørger naturligvis for, at alle sundhedsmæssige retningslinjer følges nøje, så du trygt kan deltage i LOF

Indbydelse til årsmøde

  • 4. maj 2021 - Vi afholder årsmøde den 20.maj klokken 17.00 på adressen Søhusvej 38, 4534 Hørve Dagsorden ifølge vedtægter Alle er velkomne

Coronavirus

  • 10. december 2020 - I LOF passer vi godt på hinanden. I forhold til risikoen for Corona følger vi sundhedsstyrelsens anbefalinger og holder os løbende opdateret.

75 år for dannelse og folkeoplysning

  • 18. april 2020 - LOF har givet danskerne mere livsglæde i 75 år. Siden 1945 har mennesker mødtes i LOF for at lære noget nyt og dyrke deres interesse sammen