LOF er nomineret til prisen om årets aftenskole

LOF er nomineret til prisen om årets aftenskole

LOF Nordvestsjælland er en af de fem aftenskoler, som er nomineret til Aftenskolernes pris i kategorien: Årets aftenskole.

3. juli 2019

I indstillingen står der bl.a:

"Gennem sin innovative og positive tilgang til samarbejder formår LOF Nordvestsjælland at samle lokalbefolkningen i et stort geografisk område. LOF Nordvestsjælland har altid fingeren på pulsen i forhold til at udvikle nye tilbud, der er skræddersyet til lokalområdets behov. Dette er kun muligt på grund af skolelederens helt særlige evne til at inddrage deltagere og undervisere i udviklingen af aktiviteter"

Om det bliver LOF Nordvestsjælland eller en af de fire andre nominerede, bliver afsløret den 22. august. Prisuddelingen og fejringen af aftenskolernes ildsjæle foregår på Kulturmødet på Mors.

 

Vi glæder os til se om vi går hele vejen 

Indkaldelse årsmøde

  • 28. februar 2019 - LOF Nordvestsjælland afholder årsmøde:Onsdag 27-3 2019 klokken 19 Sted: Borren, 4573 HøjbyDagsorden efter vedtægterAlle er velkomne, medl...

Underviser søges

  • 1. april 2019 - Vi mangler dig, der har lyst til at lære fra dig

6 GODE GRUNDE TIL AT KOMME UD OG GÅ

  • 10. juni 2019 - Sommeren er over os og det giver mulighed for at komme ud i naturen på en helt ny måde. Men hvad er sidegevinsterne ved at komme ud og gå?