• Nicolajsens Førstehjælp
        

  Hejsa! Mit navn er Cecilie Nicolajsen, jeg er uddannet førstehjælpsinstruktør samt stifter af Nicolajsens Førstehjælp.
  Jeg brænder for mit virke som underviser - og samtidig også kunne formidle noget så betydningsfuldt som førstehjælp. 

  Min vision og bestræbelse er, at gøre mennesker i stand til at reagere i en kritisk situation, hvor deres hjælp kan være afgørende for den tilskadekomnes overlevelse.  Jeg glæder mig  sådan til at møde jer!


   

  Hej mit navn er Oscar - Jeg er 25 år og kandidat i Idræt og Sundhed samt Førstehjælpsinstruktør ved Nicolajsens Førstehjælp. Jeg er bevidst og nysgerrig på kvaliteten af vores undervisning og vil sørge for, at vi tilpasser og leverer høj kvalitet på vores kurser. Jeg glæder mig til at møde alle de skønne køreskoleelever!

   


  Mit navn er Rasmus Nymand Larsen, og jeg er førstehjælpsinstruktør hos Nicolajsens Førstehjælp. Jeg er en ung lollik, 25 år gammel, bosat i Odense og har de sidste mange år uddannet mig indenfor ernæring, sundhed og idræt. Jeg brænder for at formidle og engagere folk - og jeg tror på, at kursisternes aktive samarbejde i undervisning, er kernen i læringen.

Førstehjælpskursus til børn og babyer med Nicolajsens førstehjælp

Ved du, hvordan du vil hjælpe et barn, hvis det kommer ud for en ulykke, hvor der er behov for førstehjælp? Vi har skræddersyet et førstehjælpskursus til jer med fokus på basal førstehjælp til børn. I løbet af kurset vil vi gennemgå førstehjælp metoder, træning af Hjerte-Lunge-Redning (HLR) og hjertestarter (AED) samt fjernelse af fremmedlegemer fra luftveje; alt sammen tilpasset til børn.

Nummer
202809 - Førstehjælpskursus til børn og babyer med Nicolajsens førstehjælp
Første mødegang
lørdag den 08.08.20 kl. 09:00 - 12:00
Adresse

LOF Huset, Elmegade 11 A, 4400 Kalundborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 500,00
lørdag den 08.08.20

Kl. 09:00 - 12:00

Med Nicolajsens Førstehjælp

Elmegade 11 A, 4400 (Klasseværelset)

Se på kort