• Thanne Helvig

    Jeg er uddannet kropsterapeut, samtaleterapeut og yoga instruktør. Jeg er indehaver af Behandlerhuset som kommer til at være rammen om den restorative yoga

    Min yogauddannelse er på 500+ timer indenfor Traditionel Tantra Yoga (mindfulness yoga), Aerial yoga (i hængekøje), Yin Yoga og Restorativ Yoga

    )

Workshop m. massage og yoga med Thanne Hedvig

Ayurvedisk body walk massage, Tantra/Yin Yoga og Yoga Nidra

Vi starter dagen med at lære at give og modtage Ayurvedisk body walk massage

 

Ayurvedisk body walk massage er en yderst effektiv massage baseret på traditionel Ayurvedisk viden (det traditionelle indiske medicinsystem). Det er en massage der først og fremmest arbejder med kroppens struktur og holdning, og kan afhjælpe mange forskellige former for smerter i kroppen. Massagen arbejder desuden med trykpunkter og meridianbanerne/Nadis og aktiverer disse energibaner og løsner blokeringer. Ayurvedisk gå-massage er derfor samtidig en fantastisk massage for dit overordnede helbred, da den på denne måde balancerer alle dine indre systemer og dit underliggende energisystem (Prana/chi).

Massagen er en fin opvarmning til yoga, da kroppens store muskler bliver varmet op under massagen

 

Massagen foregår liggende på en måtte på gulvet og massøren bruger så sine fødder til at påføre kontrolleret pres på specifikke punkter og område af kroppen.

Massagen foregår fuldt påklædt.

 

Ayurvedisk body walk massage er forholdsvis let at lære at give, og efter at have prøvet at give og modtage massagen nogle få gange, vil du være i stand til at kunne bruge den i din dagligdag. 

Du får skriftligt materiale omkring massagen med hjem.

 

30 minutters frokost

 

Herefter guides der i Traditionel Tantra og Yin Yoga

 

Traditionel Tantra Yoga, er en form for yoga der lærer din krop at give slip på tankemylder og meditere med hele kroppen

Du vil blive guidet ind i en dyb afslappende og meditativ tilstand, gennem yogastillinger og åndedrætsøvelser.

 

Yin yoga er en stille, og lige som Tantra yogaen, meditativ yoga, hvor hver stilling typisk holdes i 3-5 minutter. 

Yin yoga bygger på taoistisk filosofi og viden om meridianerne, som man også kan kalde kroppens energibaner. Traditionel kinesisk medicin (TCM) og meridiansystemet er nogle af nøgleelementerne i yin yoga, hvor man arbejder med få livsenergien, kaldet Qi (udtalte chi), til at flyde frit, for derigennem at skabe balance i kroppen.

Med yin yoga har du mulighed for at frigøre dybe spændinger i den fysiske krop, samt frigøre stagneret eller blokeret energi, både følelsesmæssigt og mentalt.

 

Både i den Traditionelle Tantra Yoga og Yin Yoga arbejder du med dine energibaner (meridianer) og derved afbalanceres din krop både psykisk, fysisk men også hormonelt. Derfor optimerer de to yoga former dit system på alle planer, og bringer dig, ved regelmæssig praksis, til dit fulde potentiale både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og energimæssigt. 

Jeg har selv gode erfaringer med at afbalancere mit hormonsystem under min overgangsalder

 

Jeg guider en yoga serie der forbinder og inkluderer de to yogaformer på bedste vis.

Yogaen foregår liggende. Det er stort set den samme serie hver gang, hvilket gør den genkendelig for din krop, og du vil derfor hurtigt komme ned i underbevidstheden og give slip på tankerne.  

 

Vi afslutter med Yoga Nidra, som er en liggende meditation, hvor du kommer i en tilstand af bevidsthed mellem at være vågen og sove. Det er en tilstand hvor kroppen er total afslappet og kun høresansen er aktiv.

Yoga Nidra virker afdæmpende på stress og angst, og symptomer forbundet hermed, så som hovedpine, svimmelhed, brystsmerter, uregelmæssigt hjertebanken, mavepine etc.

Praktisk info

Medbring frokost, drikkevarer, sprit til eget forbrug, yogamåtte, håndklæde/pude. 


Nummer
215060 - Workshop m. massage og yoga med Thanne Hedvig
Første mødegang
lørdag den 26.06.21 kl. 10:00 - 15:00
Undervisere
Adresse

LOF Huset, Elmegade 11a, 4400 Kalundborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 385,00
lørdag den 26.06.21

Kl. 10:00 - 15:00

Thanne Helvig

Elmegade 11a, 4400 (Bevægelseslokalet)

Se på kort