Natur og mindful Yoga - Barkladen

Der bliver forsket meget i hvordan naturen påvirker vores krop og sind. Vi har brug for naturen, den hjælper os til at komme mere i balance og finde den indre ro - hvadenten du blot trænger til at komme lidt ud af byen eller du måske er et sted i dit liv hvor der er for meget tryk på og derfor behov for ro. Tag med ud og udforsk den indre og ydre natur, i smukke og nærende omgivelser i hele Odsherred. Hver måned og sted har sine karakteristika som jeg bringer med ind i undervisningen.

 

"Naturen er din lærer, skoven dit klasserum og du er den studerende".Vi skal lytte til naturen, bruge vores sanser og komme mere ned i kroppen. Det gør vi ved at øve mindfulness med korte meditationer kombineret med bevægelse i form af yoga og let vandring, dvs. vi veksler mellem bevægelse og stilhed. Kurset er for voksne som er i almindelig god form og kan gå 5-7 km. Kendskab til yoga og mindfulness/meditation er ingen forudsætning, undervisningen tilrettelægges så alle kan være med. Teenagere er også velkomne! Idag samler vi ind til juledekorationer og laver dem efterfølgende i barkladen, hvor der også vil være varm cacao og æbleskiver

 

Praktisk info

 

Påklædning: tøj efter vind og vejr, gerne noget du kan bevæge dig i og som kan tåle regn. Lag på lag er en god ide. 

Medbring: Vand, te, kaffe, snacks og evt. mad til dig selv. Toiletpapir, håndsprit, solcreme, evt en notesbog og pen hvis du har lyst til at skrive eller tegne undervejs. Et underlag eller andet som du kan sidde på.