• Hanna Højer

    Jeg er 48 år, bor i Nykøbing Sjælland og er uddannet ingeniør, yogalærer samt certificeret naturterapeutisk mindfulness instruktør (sep. 2021). Jeg arbejder som ingeniør og bruger min fritid på at undervise i yoga og naturterapi, hvilket jeg har fundet ud af er en god måde for mig ift. at balancere det til tider travle liv på kontoret foran pc'en.

Natur og mindful Yoga Røsnæs med Hanna Højer

Tag med ud og udforsk den indre og ydre natur i smukke og nærende omgivelser.


Naturen kalder på den naturlige væren i os og hver måned har sine karakteristika. Tag med ud og udforsk den indre og ydre natur i smukke og nærende omgivelser.


Septembers himmel er så blå! Efteråret er ankommet og nu er det tid til at fordøje sommeren efter alle dens udadgående aktiviteter. Det er helt naturligt at vi "gearer" lidt ned når det bliver efterår - vores energi er ikke så høj på dette tidspunkt af året. Kom med ud til Røsnæs og find roen blandt bølgende bakker, græsenge, strande fulde af smukke sten og ikke mindst: det skønne blå hav!


Vi skal lytte til naturen, bruge vores sanser og komme mere ned i kroppen. Det gør vi ved en kombination af let vandring, yogaøvelser som er tilpasset sted og vejr samt ved at øve mindfulness med korte meditationer

 

Målgruppe: voksne som er i almindelig god form og som kan gå 5-7 km uden problem. Teenagere er også velkomne!


Praktisk info


Påklædning: tøj efter vind og vejr, gerne noget du kan bevæge dig i. Lag på lag er en god ide.


Medbring: vand, te, kaffe, snacks og mad til dig selv. Toiletpapir, håndsprit, solcreme og evt. En notesbog hvis du har lyst til at skrive eller tegne undervejs.
Nummer
321625 - Natur og mindful Yoga Røsnæs med Hanna Højer
Første mødegang
søndag den 11.09.22 kl. 10:00 - 13:00
Undervisere
Adresse

Røsnæs, Røsnæsvej 458, 4400 Kalundborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
søndag den 11.09.22

Kl. 10:00 - 13:00

Hanna Højer

Røsnæsvej 458, 4400 (P-plads ved naturskolen)

Se på kort