• Erik Rygaard
           Underviser i madlavning for mænd. Jeg er nu blevet pensionist, og det er på hobbyplan, at jeg underviser i madlavning. Jeg er uddannet civilingeniør(kemi) og har undervist laboranter i forskellige naturvidenskabelige fag på Erhvervsakademi Sjælland (Nu Zealand) i 35 år. Bor i villa i Sæby. Min kone arbejder som sygeplejerske i Dianalund. Vores Dansk Svensk Gårdhund motionerer mig hver dag. Det er ikke højere gastronomi. Jeg har selv gået på holdet i 35 år, og da vores forrige underviser stoppede, blev jeg overtalt til at overtage. Men vi hygger og får noget god mad. Der er hver år nogle helt uerfarne med, og de får også bikset noget velsmagende sammen. Vi får både mormormad og noget lidt moderne. Især smør, fløde og kød er nogle af de ting deltagerne efterlyser.

Madlavning for mænd med Erik Rygaard

Begyndere og øvede kan her få gode ideer, så den daglige mad bliver sund, lækker og afvekslende, hvorefter vi nyder de retter, vi har fremstillet.

 Og så rigeligt smør...

 Der må påregnes udgifter til maden.

Nummer
202058 - Madlavning for mænd med Erik Rygaard
Første mødegang
tirsdag den 06.10.20 kl. 18:30 - 20:45
Undervisere
Adresse

Høng skole, Rosenvænget 11, 4270 Høng

Se på kort

Mødegange
7
Pris
Almen
DKK 695,00
tirsdag den 06.10.20

Kl. 18:30 - 20:45

Med Erik Rygaard

Rosenvænget 11, 4270 (Skolekøkken)

Se på kort

tirsdag den 20.10.20

Kl. 18:30 - 20:45

Med Erik Rygaard

Rosenvænget 11, 4270 (Skolekøkken)

Se på kort

tirsdag den 27.10.20

Kl. 18:30 - 20:45

Med Erik Rygaard

Rosenvænget 11, 4270 (Skolekøkken)

Se på kort

tirsdag den 03.11.20

Kl. 18:30 - 20:45

Med Erik Rygaard

Rosenvænget 11, 4270 (Skolekøkken)

Se på kort

tirsdag den 10.11.20

Kl. 18:30 - 20:45

Med Erik Rygaard

Rosenvænget 11, 4270 (Skolekøkken)

Se på kort

tirsdag den 17.11.20

Kl. 18:30 - 20:45

Med Erik Rygaard

Rosenvænget 11, 4270 (Skolekøkken)

Se på kort

tirsdag den 24.11.20

Kl. 18:30 - 20:45

Med Erik Rygaard

Rosenvænget 11, 4270 (Skolekøkken)

Se på kort