Lav mad med tang

Afholder I ikke mandlavningskurser med tang? 

 

Dette spørgsmål har Dansk Tang og LOF fået flere og flere gange de seneste måneder. 

Så nu er det muligt at komme i køkkenet og arbejde havets grøntsager.

I efteråret og vinteren vil det derfor været muligt at komme på madlavningskurser med tang.

Kurserne arrangeres som et samarbejde mellem Rørvig Catering, LOF og Dansk Tang.

 

Kurset varer 4 timer. På første del af kurser fortælles der om tang hvordan man skal høste og opbevare og klargøre tang. Til dette nydes der naturligvis et par snacks med tang.

Herefter er det dig som skal i gang i køkkenet. Der vil både blive arbejdet med frisk og tørret tang og forskellige tilberedningsformer.

I erfarer hvor nemt tang kan indgår i jeres madlavning i hverdagen og hvordan smagene passer sammen med andre fødevarer. 

Til sidst spiser vi sammen med de retter vi har kreeret.

 

Fakta:
Tang indeholder 10-100 gange højere koncentrationer af vitaminer og mineraler end almindelig frugt og grønt. Tang er fyldt med B12-vitamin og indeholder desuden sunde kostfibre, hvoraf flere har op til 50% pr. 100g. Tang indeholder også omega 3-fedtsyrer, og har et højt indhold af protein og antioxidanter.

Det vil være muligt at købe tørrede produkter efter kurset.

 

Nummer
202066 - Lav mad med tang
Første mødegang
lørdag den 10.10.20 kl. 14:00 - 18:00
Undervisere
Adresse

Egebjerg skole, , 4500 Nykøbing Sj

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 425,00
Særligt pensionisttilskud Odsherred
DKK 50,00
lørdag den 10.10.20

Kl. 14:00 - 18:00

Med Dansk Tang

, 4500 (Skolekøkken)

Se på kort