• Grethe Bundgaard
    Jeg hedder Grethe Bundgaard. Jeg er 66 år og jeg blev færdig som uddannet yogalærer hos ”Dansk Yoga ”i maj 2019.

    Min uddannelse er meget grundig, hvilket betyder at jeg har en bred viden og kendskab til mange forskellige små øvelser som opvarmning til de lidt større stillinger.

    Jeg har en meget anderkendende tilgang til mine elever og jeg gør mig stor umage med at tilrettelægge undervisningen efter mine elevers forudsætninger.

    )

Sommeryoga på Anneberghus med Grethe Bundgaard

Hatha Yoga med fokus på skuldre og nakke

På dette kursus er der fokus på at træne skuldre og nakke - vi er ude hvis vejret tillader det

Hatha Yoga er for dig, der ønsker at forbedre din balance, styrke og smidighed. Desuden vil yogaen forbedre dit åndedræt, din indre ro og din koncentration. 

I Hatha Yoga arbejder vi med de klassiske yogastillinger. Vi vil især lægge vægt på småøvelser og forøvelser til de klassiske stillinger. Alle kan deltage i kurset, om du er øvet eller nybegynder. Du kan også deltage selvom alderen efterhånden giver dig lidt udfordringer. 

Vores fælles mål er, at hver elev vil opnå en større kropsfornemmelse ved at lytte til kroppen og mærke egne grænser. Finde ro i sindet og generelt opnå et bedre velvære.

Vores yogatime vil altid starte med at skabe ro og nærvær, inden vi varmer kroppen godt op til dagens program. Vi afslutter altid med en afspænding.

Det er bedst at have tøj på der ikke strammer og du skal medbringe yogamåtte og et tæppe.Praktisk info

Det er bedst at have tøj på der ikke strammer og du skal medbringe yogamåtte og et tæppe, noget at drikke og håndsprit til eget forbrug.


Nummer
215087 - Sommeryoga på Anneberghus med Grethe Bundgaard
Første mødegang
torsdag den 08.07.21 kl. 10:00 - 11:30
Undervisere
Adresse

Anneberghus, Egebjergvej 162, 4500 Nykøbing Sj

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 55,00
torsdag den 08.07.21

Kl. 10:00 - 11:30

Grethe Bundgaard

Egebjergvej 162, 4500 (I haven)

Se på kort