Tag på TANGSAFARI efter havets grøntsag - TANG

  I Danmark kan vi bare kan gå ud i havet og høste tang og bruge det i vores mad. Men de færreste giver sig i kast med det på grund af manglende viden og erfaring med tang, tangtyper, smag og hvad tang kan bruges til.

  Nu får du mulighed for at tage med LOF og komme på TANGSAFARI sammen med virksomheden Dansk Tang, der lever af at levere tang til de kendte restauranter i København.  

  På Tangsafarien kommer du med ud i vandet og høster tang sammen med Dansk Tang. Du bliver guidet i hvordan du kan kende forskel på tangtyperne, hvad du skal kigge efter, årstider for tang, og hvor er de forskellige tangsorter vokser. Ved Odsherreds kyster kan der høstes op til 17-18 forskellige tangsorter, der alle har hver deres smag, udseende og egenskaber

  Tag en pose med og få tang med hjem, så du selv kan komme i gang med at arbejde med havets grøntsager. Det er også muligt at købe nogle af Dansk Tangs produkter med tang i, fx øl, sennep, olie, salt, pesto.

  Du får:

  Foredrag om tang og iværksætternes historie og hvordan de arbejder med bæredygtighed

  Tangsafari

  Frokost med tang og drikkevarer dertil

  En helt igennem unik oplevelse der vil give dig mod på at bruge tang aktivt i din hverdag


  LOF har mange spændende oplevelser i hele Danmark. Du kan se dem her ved at klikke her: oplevdanmark

  Praktisk info

           

  Vi mødes hos Dansk Tang, Annebergparken 28 B, Anneberg Kulturpark, 4500 Nykøbing Sjælland, hvorefter vi går mod vandet, når vi har fået vaders og udstyr med.

  NB! I tilfælde af dårligt vejr/vind, så flyttes arrangementet evt. til en af de andre kyster i Odsherred. Vi har også mulighed for at rykke inden døre i Annebergparken. Men under alle omstændigheder, så tag tøj på til vind og vejr.

  Nummer
  210036 - Tag på TANGSAFARI efter havets grøntsag - TANG
  Første mødegang
  fredag den 13.08.21 kl. 10:00 - 13:15
  Undervisere
  Adresse

  Anneberg Kulturpark, Annebergparken 28B, Anneberg, 4500 Nykøbing Sj

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 445,00
  fredag den 13.08.21

  Kl. 10:00 - 13:15

  Dansk Tang

  Annebergparken 28B, Anneberg, 4500 (Dansk Tang, Annebergparken 28 )

  Se på kort