• Hanna Højer

    Jeg er 48 år, bor i Nykøbing Sjælland og er uddannet ingeniør, yogalærer samt certificeret naturterapeutisk mindfulness instruktør (sep. 2021). Jeg arbejder som ingeniør og bruger min fritid på at undervise i yoga og naturterapi, hvilket jeg har fundet ud af er en god måde for mig ift. at balancere det til tider travle liv på kontoret foran pc'en.

Natur og mindful Yoga - Kongsøre

Der bliver forsket meget i hvordan naturen påvirker vores krop og sind. Vi har brug for naturen, den hjælper os til at komme mere i balance og finde den indre ro - hvadenten du blot trænger til at komme lidt ud af byen eller du måske er et sted i dit liv hvor der er for meget tryk på og derfor behov for ro. Tag med ud og udforsk den indre og ydre natur, i smukke og nærende omgivelser i hele Odsherred. Hver måned og sted har sine karakteristika som jeg bringer med ind i undervisningen.

 

"Naturen er din lærer, skoven dit klasserum og du er den studerende".Vi skal lytte til naturen, bruge vores sanser og komme mere ned i kroppen. Det gør vi ved at øve mindfulness med korte meditationer kombineret med bevægelse i form af yoga og let vandring, dvs. vi veksler mellem bevægelse og stilhed. Kurset er for voksne som er i almindelig god form og kan gå 5-7 km. Kendskab til yoga og mindfulness/meditation er ingen forudsætning, undervisningen tilrettelægges så alle kan være med. Teenagere er også velkomne! 

 

Praktisk info

 

Påklædning: tøj efter vind og vejr, gerne noget du kan bevæge dig i og som kan tåle regn. Lag på lag er en god ide. 

Medbring: Vand, te, kaffe, snacks og evt. mad til dig selv. Toiletpapir, håndsprit, solcreme, evt en notesbog og pen hvis du har lyst til at skrive eller tegne undervejs. Et underlag eller andet som du kan sidde på.

Nummer
302624 - Natur og mindful Yoga - Kongsøre
Første mødegang
søndag den 14.11.21 kl. 10:00 - 13:00
Undervisere
Adresse

Kongsøre Skov,

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 125,00
søndag den 14.11.21

Kl. 10:00 - 13:00

Hanna Højer

(P- Pladsen ved den lille havn)