• Jürgen Andresen

    Jürgen Andresen har beskæftiget sig med mundtlig fortælling igennem 20 år.

    Han arbejder som efterhånden ganske erfaren sprogunderviser i tysk, fransk og spansk og er ofte aktiv som fortæller hvor han er mest kendt for sine middelalder - performances til middelalderfestivalen i Kalundborg samt fortælleaktiviteterne på SYMB Kalundborg.

    )

Lyt til en fortælling mens du hygger med en hobby - med Jürgen Andresen

Øjnene og ørerne forkæles med den skønne udsigt og dejlig underholdning

Oplev en professionel fortæller, som vil underholde med spændende historier, mens du hygger med en hobby og nyder det skønne område omkring Fårehuset i Reersø.

Jürgen underviser i fortællekunsten, og det er værd at komme og høre hans levende fortællinger til forandring fra en lydbog i ørerne. Her sidder du ved siden af fortælleren, og kan spørge ind til fortællingen, fortællekunsten og måske selv ønske at prøve den kunst?

Medbring gerne kaffe og kage, et tæppe eller en stol, et håndarbejde, måske noget træsnit eller lav en skitse som griber stemningen af den hyggelige eftermiddag. Eller noget helt andet, som vi ikke har fantasi til at tænke på.

Husk solcreme hvis solen står højt på himlen, håndsprit til eget forbrug, godt humør og gode ”lytteører”.

Praktisk info

Medbring stol, tæppe, noget at drikke og gerne en kage, håndsprit til eget forbrug, måske solcreme og masser af godt humør. Hjælp med at passe på jer selv og hinanden.
Nummer
215082 - Lyt til en fortælling mens du hygger med en hobby - med Jürgen Andresen
Første mødegang
onsdag den 09.06.21 kl. 14:00 - 16:30
Undervisere
Adresse

Reersø,

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 50,00
onsdag den 09.06.21

Kl. 14:00 - 16:30

Jürgen Andresen

(Ved Fårehuset, Reersø Strand)