• Cecilie Nicolaisen

  Hejsa! Mit navn er Cecilie Nicolajsen, jeg er uddannet førstehjælpsinstruktør samt medstifter af CorHelp.
  Jeg brænder for mit virke som underviser - og samtidig også kunne formidle noget så betydningsfuldt som førstehjælp. 

  Min vision og bestræbelse er, at gøre mennesker i stand til at reagere i en kritisk situation, hvor deres hjælp kan være afgørende for den tilskadekomnes overlevelse.  Jeg glæder mig sådan til at møde jer! 

   

  Mit navn er Rasmus Nymand Larsen, og jeg er medstifter og førstehjælpsinstruktør hos CorHelp. Jeg er 27 år gammel, bosat i Odense og har de sidste mange år uddannet mig indenfor ernæring, sundhed og idræt. Jeg brænder for at formidle og engagere folk - og jeg tror på, at kursisternes aktive samarbejde i undervisning, er kernen i læringen.

   corhelp.dk

  Mit Navn er Mathias Hornbæk. Jeg er 31 år gammel og bosiddende i København. Til dagligt er jeg ansat ved politiet og er ved siden af underviser igennem CorHelp. Jeg har en bred erfaring indenfor førstehjælp og en stor passion for at undervise og formidle det videre i alle niveauer. Jeg er et socialt menneske og nyder særligt at skabe dialog under mine kurser.

Færdselsrelateret førstehjælp

Sjov og lærerig førstehjælps dag som giver færdselsrelateret førstehjælpsbevis

Intet kørekort uden førstehjælp. Ved erhvervelse af kørekort er det obligatorisk, at man skal have gennemført et 8-timers færdselsrelateret førstehjælpskursus.

Med førstehjælpsundervisning fra CorHelp får du både en sjovere og mere lærerig førstehjælpsdag end hvad dine venner fik, da de havde førstehjælpskursus til kørekort.

Vores undervisning er planlagt, så du får en masse viden gennem teoretiske oplæg, men at du også bliver en god førstehjælper ved at være igennem relevante øvelser og træning. Du skal både lave Hjerte-Lunge-Redning på dukker, lære at bruge en hjertestarter, håndtere personer med diverse skader og meget mere. Under kurset skal I også lave kampagner mod forebyggelse af trafikuheld, lave egner videoer af førstehjælp til en skade/ulykke og lave førstehjælpsrelaterede scenarier.

Vi afrunder kurset med en Kahoot og en præmie, som underviseren gerne selv ville have 😉

Vi er maks. 16 personer på et hold, hvor vi under disse tider sørger for, at I forbliver i samme grupper i løbet af dagen, så I ikke blander jer for meget mellem hinanden.

Husk en madpakke og noget at drikke til hele dagen.


Du kan fortryde at have meldt dig til kurset op til en uge før og få dine penge tilbage, derefter er din tilmelding bindende.
Førstehjælp skal være brugbart og let forståeligt, og det sørger vi fra CorHelp for.

Dit færdselsrelaterede førstehjælpsbevis vil være gyldigt i ét år. Det vil ikke være muligt at få merit fra andre førstehjælpskurser, da den færdselsrelaterede del er et særligt tillæg. https://www.corhelp.dk/foerstehjaelpskursus/faerdselsrelateret-foerstehjaelp-til-koerekort/  


Praktisk info

Husk at medbringe mad og drikke, håndsprit til eget brug og papir og blyant.  


Nummer
221808 - Færdselsrelateret førstehjælp
Første mødegang
lørdag den 30.07.22 kl. 09:00 - 17:00
Undervisere
Adresse

LOF Huset, Elmegade 11a, 4400 Kalundborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 600,00
lørdag den 30.07.22

Kl. 09:00 - 17:00

Cecilie Nicolaisen

Elmegade 11a, 4400 (Bevægelseslokalet)

Se på kort