LOF Nordvestsjælland har åben igen og det sker med brug af corona pas, mundbind og trygge forhold.

 • Cecilie Nicolaisen
  Hejsa! Mit navn er Cecilie Nicolajsen, jeg er uddannet førstehjælpsinstruktør samt stifter af CorHelp.
  Jeg brænder for mit virke som underviser - og samtidig også kunne formidle noget så betydningsfuldt som førstehjælp. 

  Min vision og bestræbelse er, at gøre mennesker i stand til at reagere i en kritisk situation, hvor deres hjælp kan være afgørende for den tilskadekomnes overlevelse.  Jeg glæder mig sådan til at møde jer!


   

  Hej mit navn er Oscar - Jeg er 25 år og kandidat i Idræt og Sundhed samt Førstehjælpsinstruktør hos CorHelp. Jeg er bevidst og nysgerrig på kvaliteten af vores undervisning og vil sørge for, at vi tilpasser og leverer høj kvalitet på vores kurser. Jeg glæder mig til at møde alle de skønne køreskoleelever!

   


  Mit navn er Rasmus Nymand Larsen, og jeg er førstehjælpsinstruktør hos CorHelp. Jeg er en ung lollik, 25 år gammel, bosat i Odense og har de sidste mange år uddannet mig indenfor ernæring, sundhed og idræt. Jeg brænder for at formidle og engagere folk - og jeg tror på, at kursisternes aktive samarbejde i undervisning, er kernen i læringen.

Færdselsrelateret førstehjælp

Sjov og lærerig førstehjælps dag som giver færdselsrelateret førstehjælpsbevis

Intet kørekort uden førstehjælp. Ved erhvervelse af kørekort er det obligatorisk, at man skal have gennemført et 8-timers færdselsrelateret førstehjælpskursus.

Med førstehjælpsundervisning fra CorHelp får du både en sjovere og mere lærerig førstehjælpsdag end hvad dine venner fik, da de havde førstehjælpskursus til kørekort.

Vores undervisning er planlagt, så du får en masse viden gennem teoretiske oplæg, men at du også bliver en god førstehjælper ved at være igennem relevante øvelser og træning. Du skal både lave Hjerte-Lunge-Redning på dukker, lære at bruge en hjertestarter, håndtere personer med diverse skader og meget mere. Under kurset skal I også lave kampagner mod forebyggelse af trafikuheld, lave egner videoer af førstehjælp til en skade/ulykke og lave førstehjælpsrelaterede scenarier.

Vi afrunder kurset med en Kahoot og en præmie, som underviseren gerne selv ville have 😉

Vi er maks. 16 personer på et hold, hvor vi under disse tider sørger for, at I forbliver i samme grupper i løbet af dagen, så I ikke blander jer for meget mellem hinanden.

Husk en madpakke og noget at drikke til hele dagen.


Du kan fortryde at have meldt dig til kurset op til en uge før og få dine penge tilbage, derefter er din tilmelding bindende.
Førstehjælp skal være brugbart og let forståeligt, og det sørger vi fra CorHelp for.

Dit færdselsrelaterede førstehjælpsbevis vil være gyldigt i ét år. Det vil ikke være muligt at få merit fra andre førstehjælpskurser, da den færdselsrelaterede del er et særligt tillæg. 


 


Praktisk info

Husk at medbringe mad og drikke, håndsprit til eget brug og papir og blyant.  


Nummer
221802 - Færdselsrelateret førstehjælp
Første mødegang
søndag den 23.01.22 kl. 09:00 - 17:00
Undervisere
Adresse

LOF Huset, Elmegade 11a, 4400 Kalundborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 550,00
søndag den 23.01.22

Kl. 09:00 - 17:00

Cecilie Nicolaisen

Elmegade 11a, 4400 (Bevægelseslokalet)

Se på kort