Færdselsrelateret førstehjælp

  Sjov og lærerig førstehjælps dag som giver færdselsrelateret førstehjælpsbevis

  Intet kørekort uden førstehjælp. Ved erhvervelse af kørekort er det obligatorisk, at man skal have gennemført et 8-timers færdselsrelateret førstehjælpskursus.

  Med førstehjælpsundervisning fra CorHelp får du både en sjovere og mere lærerig førstehjælpsdag end hvad dine venner fik, da de havde førstehjælpskursus til kørekort.

  Vores undervisning er planlagt, så du får en masse viden gennem teoretiske oplæg, men at du også bliver en god førstehjælper ved at være igennem relevante øvelser og træning. Du skal både lave Hjerte-Lunge-Redning på dukker, lære at bruge en hjertestarter, håndtere personer med diverse skader og meget mere. Under kurset skal I også lave kampagner mod forebyggelse af trafikuheld, lave egner videoer af førstehjælp til en skade/ulykke og lave førstehjælpsrelaterede scenarier.

  Vi afrunder kurset med en Kahoot og en præmie, som underviseren gerne selv ville have 😉

  Vi er maks. 16 personer på et hold, hvor vi under disse tider sørger for, at I forbliver i samme grupper i løbet af dagen, så I ikke blander jer for meget mellem hinanden.

  Husk en madpakke og noget at drikke til hele dagen.


  Du kan fortryde at have meldt dig til kurset op til en uge før og få dine penge tilbage, derefter er din tilmelding bindende.
  Førstehjælp skal være brugbart og let forståeligt, og det sørger vi fra CorHelp for.

  Dit færdselsrelaterede førstehjælpsbevis vil være gyldigt i ét år. Det vil ikke være muligt at få merit fra andre førstehjælpskurser, da den færdselsrelaterede del er et særligt tillæg. 


   


  Praktisk info

  Husk at medbringe mad og drikke, håndsprit til eget brug og papir og blyant.  


  Nummer
  221801 - Færdselsrelateret førstehjælp
  Første mødegang
  lørdag den 05.02.22 kl. 09:00 - 17:00
  Undervisere
  Adresse

  LOF Huset, Elmegade 11a, 4400 Kalundborg

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 550,00
  lørdag den 05.02.22

  Kl. 09:00 - 17:00

  Cecilie Nicolaisen

  Elmegade 11a, 4400 (Bevægelseslokalet)

  Se på kort