• Mette Graae Petersen
    Jeg er uddannet og arbejder til daglig som kiropraktor, og er medejer af en kiropraktisk klinik i Ringsted. Siden jeg var barn, har jeg elsket at danse. Dengang startede det i “Lis Karstensens Danseskole”, der kom til det lokale forsamlingshus hvert forår gennem mange år. Da zumbabølgen kom til landet for vel ca. 10 år siden, var jeg også klar og sprang med, og har danset det og anden fitness dans lige siden som almindelig deltager, så snart jeg kunne komme til det. For et par år siden stiftede jeg så bekendtskab med Elisabeth Dalsgaard og hendes koncept Ballroom Fitness. Her kunne jeg få lov til at danse de “gamle” kendte danse fra “Vild med Dans” og min barndom uden at skulle have en partner, og jeg var solgt! Da det ikke var så udbredt i landet endnu, og der manglede instruktører tænkte jeg, at nu måtte jeg slå til og tog derfor uddannelsen. Det har jeg ikke fortrudt. Jeg er endvidere uddannet i Parkinson Ballroom Fitness, der er lidt indenfor samme koncept, men tilpasset så man kan danse det, selvom man på visse områder er besværet og udfordret. Det er det fantastiske ved dans, at ALLE kan danse hvis man vil, og det giver en fantastisk livsglæde og sammenhold. Jeg elsker at undervise i dans, det giver så megen glæde😊.

Ballroom fittness og yoga event

Vi skal danse, grine og få arbejdet kroppen godt igennem.

Program:

9.00 – 10.30 Ballroom fitness med Mette Graae

10.30-11.00 Pause med en snack

11.00- 12.30 Yin Yoga med Marriane Beier

Alle kan være med også selv om man ikke har danset eller dyrket yoga før

Hvad er Ballroom fitness?

Vi danser uden partner

Ballroom Fitness™ er par-dans uden partner. Vi danser de traditionelle standard- og latinamerikanske danse - men uden en partner.

Der er fokus på intensitet og flow i undervisningen, således de traditionelle dansetrin og figurer indlæres med motion for øje.

Der er garanteret smil på læben og sved på panden.

Hvad er Yin yoga ?

Yin yoga er en blid form for yoga. Her bliver man næret med en mere feminin tilgang til det at dyrke yoga. I denne yogaform handler det nemlig ikke om at opbygge hverken styrke eller stærke muskler. Det handler nemlig mest af alt om at spænde af og give efter. At strække bindevævet er også en del af denne yogaform, for på den måde opnår man en mere fleksibel krop – og så har man det bare dejligt bagefter.

Vil du med, så skynd dig at tilmelde dig – der er begrænsede pladser, så vi kan tage hensyn til Corona forholdsregler.

Medbring indendørs sko, løst tøj, yogamåtte, pude og tæppe og ikke mindst god humør


Nummer
202101 - Ballroom fittness og yoga event
Første mødegang
lørdag den 28.11.20 kl. 09:00 - 12:15
Undervisere
Adresse

Kalundborg Hallerne, J. Hagemann Petersens Alle 11, 4400 Kalundborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 199,00
lørdag den 28.11.20

Kl. 09:00 - 12:15

Med Mette Graae Petersen

J. Hagemann Petersens Alle 11, 4400 (Hal 1)

Se på kort