Mette Graae Petersen


Jeg er uddannet og arbejder til daglig som kiropraktor, og er medejer af en kiropraktisk klinik i Ringsted. Siden jeg var barn, har jeg elsket at danse. Dengang startede det i “Lis Karstensens Danseskole”, der kom til det lokale forsamlingshus hvert forår gennem mange år.

Da zumbabølgen kom til landet for vel ca. 10 år siden, var jeg også klar og sprang med, og har danset det og anden fitness dans lige siden som almindelig deltager, så snart jeg kunne komme til det.

For et par år siden stiftede jeg så bekendtskab med Elisabeth Dalsgaard og hendes koncept Ballroom Fitness. Her kunne jeg få lov til at danse de “gamle” kendte danse fra “Vild med Dans” og min barndom uden at skulle have en partner, og jeg var solgt! Da det ikke var så udbredt i landet endnu, og der manglede instruktører tænkte jeg, at nu måtte jeg slå til og tog derfor uddannelsen. Det har jeg ikke fortrudt. Jeg er endvidere uddannet i Parkinson Ballroom Fitness, der er lidt indenfor samme koncept, men tilpasset så man kan danse det, selvom man på visse områder er besværet og udfordret. Det er det fantastiske ved dans, at ALLE kan danse hvis man vil, og det giver en fantastisk livsglæde og sammenhold. Jeg elsker at undervise i dans, det giver så megen glæde😊.


Kontaktoplysninger

Kurser med Mette Graae Petersen