Erik Andkjær

Jeg hedder Erik Andkjær og har “leget” med computere siden1974. Og gennem mit arbejde som grafiker med trykte reklamer, billedbehandling og videoredigering (foruden fritidsmusiker) ved jeg det meste om filtyper, udveksling af data, backup, vedligeholdelse af PC, hvorfor skærm-farver aldrig bliver det samme på print osv., og hvordan arbejder man sikkert på internettet. Jeg laver en række kurser, som forklarer alt det vi egentlig gerne vil vide, på en klar og tydelig måde. Du lærer ikke hvordan programmerne virker, men at bruge dem rigtigt! Det er lidt som at lave mad ... opskriften kan du læse i en kogebog, men hvad består råvarerne af – det ser vi på!

Jeg er vokset op med musik og kreativitet i et ukueligt ‘gør det selv’ miljø, som hele livet har næret min nysgerrighed.

Jeg husker, fra jeg var en lille dreng, en seddel over min fars værkstedsbord: “vær ikke tynget af din viden, men båret af den” Jeg tog det til mig og med årene er jeg blevet lettere og lettere – og jeg deler gerne ud af den.

Kontaktoplysninger