Troels Birk Kristoffersen

Troels har bosat sig på Røsnæs for godt 40 år siden med sin familie og har igennem de fleste år været en del af det frivillige arbejde på Røsnæs igennem forskellige foreninger som formand.

Har senest været formand for Røsnæs Udvikling & Beboerforening i daglig tale RUB fra 2008 – 2020. Har i denne periode stået i spidsen sammen med andre i foreningen for projekt ”Røsnæs Rundt” – et projekt til små 20 mio. kr. der er tilvejebragt ved kommunale midler og forskellige fonde.

 

Projekt Røsnæs Rundt er et fint eksempel på, hvordan frivilligt foreningsarbejde kan udføres i praksis og hvordan en frivillig forening viser vejen til overlevelse for et lille lokalsamfund. Man har omsat foreningens, befolkningens og andres gode ideer til virkelighed. Det er og har været en samskabelse mellem Kalundborg Kommune, rådgivere, virksomheder og RUB.

Hvad skal der til for at få (stort set) alle i et lokalsamfund til, at synes det er en god idé? Når man begynder på et projekt, som har et forløb på mere end 10 år er der 3 vigtige egenskaber man skal være i besiddelse af nemlig: Vedholdenhed, tålmodighed og tro på idégrundlaget.

Relationer og evnen til man bygger videre på eksisterende og ny netværk er også en vigtig faktor for organisationen i en frivillig forening.

Kontaktoplysninger

Kurser med Troels Birk Kristoffersen