Information omkring hvordan vi håndterer Corona situationen

Information omkring hvordan vi håndterer Corona situationen

Kan man få sine penge tilbage? Hvordan med nye hold? Hvornår starter I igen?

Du har sikkert mange spørgsmål og vi vil forsøge at besvare dem her. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, så ring endelig til mig på 59561414. 

Vi lukkede alt aktivitet ned fra den ene dag til den anden efter statsministerens udmelding den 11. marts og der er vi stadig.

Der er dog åbnet op for en smule, vi må nemlig gerne lave udendørs aktiviteter for op mod 10 personer :) 

Tak for den helt fantastiske måde at alle har modtaget dette på, det er helt rørende at opleve hvordan alle pludselig står sammen.

Vi følger myndighedernes anvisninger og starter op igen, lige så snart det vurderes, at det er sikkert i forhold til smittespredningen.

 Vi vil, når vi starter op, sørge for at leve op til de anvisninger sundhedsstyrelsen udsteder, således at vi sikrer alle så godt som muligt.

Har du tilmeldt dig et hold hvor der er aflyst undervisning, har du mulighed for at få dine penge tilbage.

Din underviser vil kontakte dig i nærmeste fremtid og høre om du vil fortsætte på hold efter sommerferien. Hun vil også spørge om du ønsker dit tilgodehavende overført dertil eller om du ønsker det udbetalt. 

Du kan også vælge at donere dit tilgodehavende til LOF, det vil vi blive glade for.

Jeg håber det gav lidt klarhed  over situationen og svar på de spørgsmål du kan sidde med, men ellers er du - som tidligere skrevet - meget velkommen til at ringe.

Jeg håber situationen snart er til at vi starter igen, for er der noget der er tydeligt i denne situation, så er det hvor meget fællesskaber betyder og hvor mærkeligt og kedeligt det er, når vi ikke er rigtig sammen,  men kun er sammen - hver for sig

Venlig hilsen

Karina Vincentz

Skoleleder LOF Nordvestsjælland