• Anna Libak
    I den offentlige debat kendes Anna Libak især for sin viden om Rusland, som hun har beskæftiget sig med siden, hun blev sprogofficer i forsvaret i slutningen af 80'erne. Hun har dækket Rusland for tre aviser, og hendes udstationering som korrespondent for Berlingske Tidende 1999-2003 resulterede i bogen "Rusland på Røde Plader". Interessen for international politik i verden dyrker hun i Det Udenrigspolitiske Selskab, hvor hun er medlem af forretningsudvalget og bestyrelsen. Anna er uddannet cand. mag. i samfundsfag og russisk fra Århus Universitet. Anna er desuden også dybt optaget af kultur og litteratur. Før hun kom til Berlingske som udlandsredaktør i 2014, var hun gennem fem år litteraturredaktør på Weekendavisen, og hun holdt siden sin kulturelle interesse ved lige som smagsdommer på DR2 som fast gæst i Søndagsfrokosten på P1 og som bestyrelsesmedlem i et af Nordens største landskabsarkitektoniske firmaer, Schønherr, der står bag nogle af Danmarks mest berømte pladser, parker, og offentlige samlingssteder. Anna har også oversat kriminalromaner fra russisk sammen med sin mand, herunder blandt andet "Achilleus’ død" af Boris Akunin. I 2003 modtog Anna den Berlingske Fonds Journalistpris, 2.prisen i Jyllands-Postens prisopgave om Samfundets bærende værdier i 2001 og førsteprisen i Alt for Damernes kriminovellekonkurrence i 1993. Anna Libak er tidligere udlandsredaktør og lederskribent på Berlingske.

Anna Libak - ærlig talt

Anna Libaks opvækst var præget af en barndom med en voldelig og psykisk syg far, der ikke ville lade hendes mor eller hende selv og hendes bror være i fred. Som barn tænkte hun altid på, hvor trist det var, at hun blev set på som et barn fra en dysfunktionel familie og drømte om, at hun en dag ville blive fri til kun at skulle stå til ansvar for sig selv. Det skete, da hun blev flyttede hjemmefra efter folkeskolen og blev kostelev på Høng Gymnasium.
Kom og hør om, hvor frigørende det kan være at blive mødt som sig selv og ikke altid skulle bedømmes på sin baggrund og sit miljø.

Prisen er inkl. kaffe og kage

Nummer
190010 - Anna Libak - ærlig talt
Første mødegang
onsdag den 23.10.19 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

., Hovedgaden 2, 4270 Høng

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 160,00
Medlem biblioteksklubben
DKK 145,00
onsdag den 23.10.19

Kl. 19:00 - 21:00

Med Anna Libak

Hovedgaden 2, 4270 (.)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom