Sangforedrag med Rasmus Skov Borring

 

Oplev glæden ved fællessang akkompagneret af rytmisk klaver i et udvalg af forskellige tiders tekster og kompositioner fra Højskolesangbogen – kombineret med fortællinger om sangene. Rasmus Skov Borring inviterer indenfor i sit arbejde med formidlingen af den danske sangskat, der indeholder både velkendt og nyt materiale. Han åbner op for sit værkstedsarbejde omkring at komponere nye fællessange – bl.a. i samarbejde med digter Jens Rosendal, som han har arbejdet sammen med i syv år.

 

Rasmus Skov Borring er 38 år, pianist, komponist og foredragsholder, uddannet cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling fra KU. Han har flere albumudgivelser bag sig, bl.a. "Den danske sang 1 & 2" med instrumentale klaverfortolkninger af danske højskolesange, ”Merry PIANO Christmas” samt to albums fra Rosendal/Borring-samarbejdet. 

 

Rasmus Skov Borring er optaget af at holde den danske sangskat levende og gøre den tilgængelig for nye generationer og har gennem de seneste år været komponist bag en række nye fællessange – bl.a. tonerne til ”Gi’ os lyset tilbage”, som i 2015 landede på en tredjeplads på DR’s Top 50 over danskernes foretrukne sange. Han modtog i 2019 N.F.S. Grundtvigs Pris for sit arbejde med at formidle fællessangstraditionen.

 

Pt. arbejder pianisten på et album og en nodesamling med flere nye folkekulturelle fællessange – bl.a. med tekster af Halfdan Rasmussen, Grundtvig, Tove Ditlevsen og Anette Prehn – som udkommer i april 2020.

Nummer
200011 - Sangforedrag med Rasmus Skov Borring
Første mødegang
mandag den 24.02.20 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

J. Hagemann Petersens Alle 11, 4400 Kalundborg (Kalundborg Hallerne)

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 125,00
Medlem biblioteksklubben
DKK 100,00
mandag den 24.02.20

Kl. 19:00 - 21:00

Med Rasmus Skov Borring

J. Hagemann Petersens Alle 11, 4400 (Kalundborg Hallerne)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom