Lægens bord - Peter Q. Geisling

Stress – en folkesygdom

Livet bliver ikke genudsendt, så måske bør du give det et serviceeftersyn. Kost, rygning, alkohol og motion, men den mentale sundhed er endnu vigtigere. Stress bliver det næste årtis store folkesygdom. Flere end 400.000 danskere slås med langvarig stress, så hvilke symptomer skal du være opmærksom på? Hvilke stressfaktorer skal man holde sig fra? Peter Qvortrup Geisling fortæller om en lidelse, som rigtigt mange kender til. Og han har også det bedste brev med, han nogensinde har fået fra en seer.

Peter Qvortrup Geisling er hele Danmarks TV-læge. Han har i årevis fungeret som DR’s lægefaglige ekspert, hvor han bl.a. har oplyst danskerne om sundhed og veje til et bedre helbred i programmerne ”Lægens Bord”, ”Diagnose søges” og ”Ha’ det godt”.

I dag er Peter Qvortrup Geisling ansvarlig for DR’s oplysningssite om sundhed samt sundhedskorrespondent for DR. Netop oplysning og viden er lægens mærkesager. Han kan, ligesom man husker ham for på skærmen, meget hurtigt og let forklare sig og give brugbare konkrete svar og råd. Han er meget publikumsvant og bestemt en herre, der ved, hvad han snakker om. Peter Qvortrup Geisling optræder stadig som studievært og konferencier i DR-regi. Derudover har han ugentlig lægepraksis og er foredragsholder med foredraget ”Giv livet et serviceeftersyn

Nummer
200012 - Lægens bord - Peter Q. Geisling
Første mødegang
mandag den 06.04.20 kl. 19:00 - 21:00
Adresse

Kordilgade 6B, 4400 Kalundborg (Postgaarden)

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
mandag den 06.04.20

Kl. 19:00 - 21:00

Med Peter Qvortrup Geisling

Kordilgade 6B, 4400 (Postgaarden)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom