Sangforedrag med Rasmus Skov Boring i Ubby

OBS Billetter købes på Kalundborg bibliotek                                                                              Spis, syng og snak. Vi spiser klokken 18 og bagefter synger vi sammen i den nye højskolesangborg.  Rasmus Skov Borring er en flittigt brugt sangvært. Oplev glæden ved fællessang akkompagneret af rytmisk klaver kombineret med fortælling om sangene. Pianisten inviterer indenfor i sit arbejde med formidlingen af den danske sangskat, der indeholder både velkendt og nyt materiale. Han åbner op for sit værkstedsarbejde omkring at komponere nye fællessange og fortæller blandt andet om sit kunstneriske samarbejde med den 50 år ældre digter Jens Rosendal.

Rasmus Skov Borring er vokset op med Højskolesangbogen, og han er optaget af at holde den danske sangskat levende og gøre den tilgængelig for nye generationer. Han har i sit komponistarbejde gennem en årrække haft fokus på at bidrage til dansk folkekultur med nye fællessange. Udover sit arbejde med Jens Rosendals tekster har han sat toner til tekster af blandt andre Halfdan Rasmussen, N.F.S. Grundtvig, B.S. Ingemann,​ Tove Ditlevsen, Per Krøis Kjærsgaard og Anette Prehn.

Rasmus Skov Borring optræder med sangformidling og fortælling på blandt andet efterskoler og højskoler, til events og konferencer, i kulturinstitutioner, i kirker og i foreningslivet i Danmark. Han har flere gange optrådt i danske kulturinstitutioner i udlandet. Arrangeret i samarbejde med Kalundborg bibliotek og lokalrådet i Ubby hvor der også sælges billetter fra
Nummer
200023 - Sangforedrag med Rasmus Skov Boring i Ubby
Første mødegang
tirsdag den 24.11.20 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Ubby forsamlingshus, Ubby Hovedegade, 4490 Jerslev Sjælland

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 175,00
Medlem biblioteksklubben
DKK 150,00
tirsdag den 24.11.20

Kl. 19:00 - 21:00

Med Rasmus Skov Borring

Ubby Hovedegade, 4490 (Store sal)

Se på kort