• Tina Maria Styrup

    Jeg hedder Tina Maria og jeg har i dag over 900 timers yoga- og mindfulness uddannelse bag med udgangspunkt i Kundalini Global, der er en spirituel og åndelig praksis, funderet i en videnskabelig forståelse af kroppens stress-system.

    Ligeledes har jeg flere års erfaring i at tilbyde gongbad og gonghealing som Level 3 Gongmester.

    Min tilgang til arbejdet med yoga, mindfulness og gong er særligt fokuseret på stress, angst og afhængighed og jeg tilbyder en nydelsesfuld og selvkærlig, spirituel praksis, der er funderet i en videnskabelig forståelse af kroppens stress-system.

    Min undervisning er kendetegnet ved blødhed, sanselighed, god musik og en hel masse nærvær.

Kunst og Yoga

- på Vendsyssel Kunstmuseum

Over 4 mødegange får du en kunstoplevelse fulgt op af 1 times yoga, og det hele foregår inde i kunstlokalerne på Vendsyssel Kunstmuseum.

Vi starter hver gang med ca. 30 minutters kunstoplæg, hvor museets kunstformidler introducerer deltagerne til de aktuelle udstillinger. Oplev bl.a. Poul Anker Bechs finurlige billedunivers, Niels Larsen Stevns’ landskabsmalerier og fotokunst af franske Joséphine Douet.

Vendsyssel Museum_indefra_2.jpg

I den efterfølgende yoga time vil du møde åndedrætsteknikker og en kombination af både dynamiske eller statiske stillinger, der tilsammen giver dig muligheden for at opleve stilhed og ro - indefra.


Underviser Tina Marias undervisning er kendetegnet ved blidhed & sanselighed og hun vil i dette forløb forsøge at tema-sætte undervisningen omkring det eller de fremviste kunstværker.


For den erfarne udi Yoga kan oplyses, at Tina Maris yoga tager udgangspunkt i Kundalini Global, der er funderet i forståelsen af kroppens stress-system.

Yoga ved Tina Maria.png

Praktisk info

Du medbringer din egen yogamåtte, tæppe, pude og husk også vand.

Det er muligt at deltage på enkelte mødedage, dels hvis du ikke nåede det første gang og dels hvis du kun kan en enkelt eller 2 af de sidste gang. Hvis du ønsker det, så kontakt skoleleder på 24479969.
Nummer
221140 - Kunst og Yoga
Første mødegang
onsdag den 02.03.22 kl. 18:30 - 20:00
Undervisere
Adresse

Vendsyssel Kunstmuseum, P. Nørkjærs Plads 15, 9800 Hjørring

Se på kort

Mødegange
4
Ny pris (hold er startet)
Intro pris
DKK 149,00 595,00
onsdag den 02.03.22
Er blevet afholdt
onsdag den 06.04.22
Er blevet afholdt
onsdag den 04.05.22
Er blevet afholdt
onsdag den 01.06.22

Kl. 18:30 - 20:00

Tina Maria Styrup

P. Nørkjærs Plads 15, 9800 (Oplyses ved ankomst)

Se på kort