• Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

    Vi er for madelskere i alle afskygninger. Både dig der nyder at lave mad derhjemme, der nyder maden på restauranterne, der interesserer sig for hvor maden kommer fra og alt der imellem!

    Kort sagt – Nordjysk Madfestival bliver for alle, der vil smage på det kæmpe, nordjyske mad-skattekammer og gå hjem med fuld mave og ny inspiration.

    nmot-kort.png

Keramik, Tapas og Bobler

- en hyggelig dag i Øster Hurup med kreativitet og kulinarisk oplevelse

I samarbejde med LOF Mariagerfjord/Rebild byder keramiker Stine Bager, Mariagerfjord Keramik velkommen i keramikværkstedet, hvor vi starter med et glas bobler, samt hvor Stine vil fortælle om dagens forløb.
 
Nogle har måske allerede en idé om, hvad man gerne vil lave, og andre kan blive guided af Stine, om muligheder indenfor de timer vi er sammen - alle skal nok få en mase ud af kurset.
 
I forbindelse med arrangementet byder vi på en tapastallerken med lækkerier fra Café Moules (eksl. drikekvarer, som man kan købe hos Stine eller selv medbringe)
 
Kurset indeholder foruden tapas fra Café Moules, 1 glas bobler, 1 kg. ler, brændning, samt glasering i én farve pr. produkt. Det forventes at der vil gå op til fire uger efter arrangementet før den færdige keramik kan afhentes.
 
Keramik, Tapas og Bobler.png

NB Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du med LOFs koncept ’Bag om smagen’ finde aktiviteter i hele Danmark her bagomsmagen

Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’, fx rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure.Dette arrangement hører til kategorien foodtalks

Praktisk info

Se også det samlede og store spændende program for Nordjysk Madfestival på www.nordjyskmadfestival.dk 

LOF har mange spændende oplevelser i hele Danmark. Du kan se dem her ved at klikke her: oplevdanmark

Nummer
232506 - Keramik, Tapas og Bobler
Første mødegang
torsdag den 31.08.23 kl. 18:00 - 22:00
Adresse

Mariagerfjord Keramik, Kystvejen 29, 9560 Hadsund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 512,00
torsdag den 31.08.23

Kl. 18:00 - 22:00

Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

Kystvejen 29, 9560 (Keramikværkstedet)

Se på kort