Lægen flytter ind v/Charlotte Bøving

I ”Lægen flytter ind” fortæller den kontante og direkte TV-læge Charlotte Bøving om sit liv som sundhedsmissionerende læge - startende med hendes barndom i en lægefamilie, over hendes ungdomsår som aktiv idrætsudøver og videre til egen lægepraksis med sundhedsskole. 

 

Hendes vedholdende arbejde for sundhed bragte hende senere til TV som en populær formidler og kyndig ekspert i diverse TV-programmer. Hun giver i den forbindelse konkrete bud på sundhed og velvære i dagligdagen og tydeliggør hvor lidt, der faktisk skal til for at gøre en forskel.

Trods et liv i sundhed fik Charlotte Bøving paradoksalt nok selv konstateret en livstruende sygdom i 2016. En livssituation, der har bragt hende til eftertanke og refleksion over livet, til tilgivelse og positivt livssyn - og bare taknemmelighed.

 

Charlottes budskab er at der findes et alternativ til bare at lægge sig ned, når livet er hårdest. Hun ind kommer på, hvordan hun selv har tacklet og stadig tackler modgang i livet.

Barndommen for Charlotte Bøving har ikke været en dans på roser og spiller i hendes syn på livet. En psykopatisk far og en opvækst præget heraf har sat sig sine spor og givet hende en livsballast på godt og ondt - en ballast, som hun også deler ud af i foredraget.

Foredraget Lægen flytter ind er på alle måder en varm og livsbekræftende fortælling om det liv, vi alle har fået og som vi selv har ansvar for. Det liv, der af og til kan være så satans hårdt – og så alligevel så fantastisk.

Der er indlagt tid til spørgsmål og debat om de udfordringer Charlotte og mange andre med hende har eller har haft med livet.

 
Nummer
202700 - Lægen flytter ind v/Charlotte Bøving
Første mødegang
tirsdag den 29.09.20 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Ulsted Forsamlingshus, Købmagergade 6, Ulsted, 9370 Hals

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 125,00
tirsdag den 29.09.20

Kl. 19:00 - 21:00

Med Charlotte Bøving

Købmagergade 6, Ulsted, 9370 (Salen)

Se på kort