• Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

    Vi er for madelskere i alle afskygninger. Både dig der nyder at lave mad derhjemme, der nyder maden på restauranterne, der interesserer sig for hvor maden kommer fra og alt der imellem!

    Kort sagt – Nordjysk Madfestival bliver for alle, der vil smage på det kæmpe, nordjyske mad-skattekammer og gå hjem med fuld mave og ny inspiration.

    nmot-kort.png

NM hos MENÉNDEZ

- LOF i samarbejde med Nordjysk Madfestival/Sarah Kruse

VELKOMMEN TIL MENÈNDEZ

Tag på en latinamerikansk smagsoplevelse gennem eksotiske retter, fyldige latinotoner og tropiske cocktails.

Der er ingen regler for deres mad. Det handler om smagene og kærligheden!

Hos Menéndez er du altså garanteret en madoplevelse i særklasse, når der bruges lokale Nordjyske råvarer i spændende latinamerikansk mad og serverer intet mindre end 5 lækre retter. Drikkevarer tilkøbes på aftenen.

I tvivl om hvad og hvem Menéndez er? Så kan du læse lidt her:
Restaurant Menéndez er den tredje restaurant af Anne-Marie Menéndez og Kim Jeppesen. Menéndez bliver betegnet som den “spicy kusine” til Restaurant Nam.

Selve navnet kommer af Annes efternavn. Det repræsenterer hendes rødder, som er et mix fra El Salvador og Bolivia.

Maden er ikke bundet til lande eller, traditioner. Her bliver der arbejdet med inspiration fra de forskellige lande i Latin Amerika og naturligvis hvilke råvarer, der er i sæson. De strækker sig fra både Mexico til Argentina.

Læs meget mere her https://menendez.dk/.

Dette tilbud er en del af BAG OM SMAGEN hvor LOF har samlet kulinariske tilbud over hele danmark under een hjemmeside, og du finder det samlede udbud her bagomsmagen

Her kan du også gå direkte til specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’; rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører til kategorien masterclass


Praktisk info


Tilbuddet er i samarbejde med Nordjysk Madfestival og dens direktør Sarah Kruse. Se flere gode tilbud under madfestivalen på https://nordjyskmadfestival.dk/ 

 

Nummer
222911 - NM hos MENÉNDEZ
Første mødegang
tirsdag den 30.08.22 kl. 18:00 - 21:00
Adresse

MENÉNDEZ, Ved Stranden 7C, 9000 Aalborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 630,00
tirsdag den 30.08.22

Kl. 18:00 - 21:00

Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

Ved Stranden 7C, 9000 (Restauranten)

Se på kort