• Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

    Vi er for madelskere i alle afskygninger. Både dig der nyder at lave mad derhjemme, der nyder maden på restauranterne, der interesserer sig for hvor maden kommer fra og alt der imellem!

    Kort sagt – Nordjysk Madfestival bliver for alle, der vil smage på det kæmpe, nordjyske mad-skattekammer og gå hjem med fuld mave og ny inspiration.

    nmot-kort.png

NM hos La Loconda

- LOF i samarbejde med Nordjysk Madfestival/Sarah Kruse

VELKOMMEN TIL LA LOCANDA

Autentisk italiensk, høj kvalitet og udsøgt service i rustikke omgivelser

Aalborgs autentiske italienske spisehus ledes først og fremmest af den i Aalborg kendte romerske kok, Carlo Liberati, der tilbage som helt ung i 1990’erne fik stor succes med sit ”no nonsens”- Mamma-køkken på ”Il Mulino” ved Cimbertyren.

Siden har han markeret sig som italiensk kok og restauratør flere steder i byen, bl.a. på Rosdahls, Limfordshotellet og senest Cupo.

Hos Carlo er du altså garanteret en madoplevelse i særklasse, når han bruger lokale Nordjyske råvarer i spændende italiensk mad og serverer intet mindre end 5 lækre retter.Drikkevarer tilkøbes på aftenen.

Dette tilbud er en del af BAG OM SMAGEN hvor LOF har samlet kulinariske tilbud over hele danmark under een hjemmeside, og du finder det samlede udbud her bagomsmagen

Her kan du også gå direkte til specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’; rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører til kategorien masterclassPraktisk info


Tilbuddet er i samarbejde med Nordjysk Madfestival og dens direktør Sarah Kruse. Se flere gode tilbud under madfestivalen på https://nordjyskmadfestival.dk/ 

 

Nummer
222910 - NM hos La Loconda
Første mødegang
tirsdag den 30.08.22 kl. 18:00 - 21:00
Adresse

La Locanda, C.W.Obels Plads 3, 9000 Aalborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 630,00
tirsdag den 30.08.22

Kl. 18:00 - 21:00

Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

C.W.Obels Plads 3, 9000 (Restauranten)

Se på kort