• Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

    Vi er for madelskere i alle afskygninger. Både dig der nyder at lave mad derhjemme, der nyder maden på restauranterne, der interesserer sig for hvor maden kommer fra og alt der imellem!

    Kort sagt – Nordjysk Madfestival bliver for alle, der vil smage på det kæmpe, nordjyske mad-skattekammer og gå hjem med fuld mave og ny inspiration.

    nmot-kort.png

Middag i Mørket i DUUS Vinkælder

- LOF i samarbejde med Nordjysk Madfestival/Sarah Kruse

Velkommen til en helt særlig oplevelse i Duus vinkjælder.

Efter introduktion og en velkomstdrink bliver der serveret en lækker 3 retters menu i totalt mørke. Maden er lavet af lokale fødevarer og der er tænkt bæredygtighed i alle led.

Derudover røber vi ikke noget om menuen - det bliver nemlig din opgave at finde ud af undervejs.

Dine andre sanser får lov til at tager over, når du ikke kan se noget. Næse og ører vokser og du oplever nye sider ved maden, drikkevarerne og den/dem du er sammen med. Det er anderledes og lærerigt at kommunikere i mørket. Undervejs er der et underholdende indslag i mørket.

Prisen er inklusiv introduktion, velkomstdrink, 3 retters menu og underholdning

PS!
Send gerne en mail til duus@stofanet.dk når du har købt billet, så afklarer vi drikkevarer og evt. forbehold eller allergier ift. fødevarer. Det ville ikke være muligt at få serveret veganske retter. 

Vi glæder os til at se jer i mørket!

Dette tilbud er en del af BAG OM SMAGEN hvor LOF har samlet kulinariske tilbud over hele danmark under een hjemmeside, og du finder det samlede udbud her bagomsmagen

Her kan du også gå direkte til specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’; rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører til kategorien masterclassPraktisk info


Tilbuddet er i samarbejde med Nordjysk Madfestival og dens direktør Sarah Kruse. Se flere gode tilbud under madfestivalen på https://nordjyskmadfestival.dk/ 

 

Nummer
222930 - Middag i Mørket i DUUS Vinkælder
Første mødegang
fredag den 02.09.22 kl. 18:00 - 21:30
Adresse

DUUS Vinkælder, Østerågade 9, 9000 Aalborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 660,00
fredag den 02.09.22

Kl. 18:00 - 21:30

Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

Østerågade 9, 9000 (Vinkælderen)

Se på kort