• Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

    Vi er for madelskere i alle afskygninger. Både dig der nyder at lave mad derhjemme, der nyder maden på restauranterne, der interesserer sig for hvor maden kommer fra og alt der imellem!

    Kort sagt – Nordjysk Madfestival bliver for alle, der vil smage på det kæmpe, nordjyske mad-skattekammer og gå hjem med fuld mave og ny inspiration.

    nmot-kort.png

Bæredygtig fællesspisning på Dorf Møllegård

- LOF i samarbejde med Nordjysk Madfestival/Sarah Kruse

Har du været på Dorf Møllegård før? Ellers har du chancen nu.

Du vil her opleve den bæredygtige middag, hvor der bruges lokale råvarer, der er i sæson. Der er hentet inspiration fra tidligere tiders måltider på landet, hvor der blev sparet på kødet og hele dyret blev brugt - så der intet spild var. Dengang var det for at spare, mens det i dag er for at tænke på klimaet.

Der vil under middagen være spændende historiske oplæg, så du vil helt sikkert gå herfra både mætte, men også klogere på historien omkring Dorf Møllegård. Der vil være dækket på ved to borde i de fine stuer i Møllegårdens gamle arkitekttegnede stuehus, der er indrettet som i 1930'erne.

Prisen er excl. drikkevarer som kan tilkøbes på aftenen.

Til de nysgerrige:
Museum for Forsyning og Bæredygtighed (MOSS), har ansvaret for Dorf Møllegård og faktisk også Vildmosemuseet. De har ansvar for nyere tids kulturhistorie i hele Brønderslev Kommune, og arbejder herunder med forsyningshistorie, hvor de sætter historien i et bæredygtigt nutidigt perspektiv.

222913 Moss.png

Dette tilbud er en del af BAG OM SMAGEN hvor LOF har samlet kulinariske tilbud over hele danmark under een hjemmeside, og du finder det samlede udbud her bagomsmagen


Her kan du også gå direkte til specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’; rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører til kategorien foodtalk


Praktisk info


Tilbuddet er i samarbejde med Nordjysk Madfestival og dens direktør Sarah Kruse. Se flere gode tilbud under madfestivalen på https://nordjyskmadfestival.dk/ 

 

Nummer
222929 - Bæredygtig fællesspisning på Dorf Møllegård
Første mødegang
fredag den 02.09.22 kl. 17:30 - 21:00
Adresse

Dorf Møllegård, Storskovvej 39, Dorf, 9330 Dronninglund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 375,00
fredag den 02.09.22

Kl. 17:30 - 21:00

Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

Storskovvej 39, Dorf, 9330 (Sal)

Se på kort