• Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

    Vi er for madelskere i alle afskygninger. Både dig der nyder at lave mad derhjemme, der nyder maden på restauranterne, der interesserer sig for hvor maden kommer fra og alt der imellem!

    Kort sagt – Nordjysk Madfestival bliver for alle, der vil smage på det kæmpe, nordjyske mad-skattekammer og gå hjem med fuld mave og ny inspiration.

    nmot-kort.png

Al den snak om måltidet - Camillos Kitchen

- LOF i samarbejde med Nordjysk Madfestival/Sarah Kruse

En salonaften i Camillos Sommerkøkken, hvor vi spiser, drikker – og taler sammen om alt det gode, der kan ske omkring et veldækket og hyggeligt bord.

Vi starter med velkomstdrink kl. 18.00 – henover aftenen vil der være korte indlæg, diskussioner og gode samtaler. Indlæg fra aftenens værter Camillo & Marietta, fra direktøren fra Nordjysk Madfestival Sarah Kruse, fra et par stykker mere med fingrene i mad og måltidet – og selvfølgelig også fra gæsterne i salonen.

Aftenen er samtidig den sidste aften i Camillos Sommerkøkken for i år, så de lover masser af mad på bordene og god stemning!

Emnet for aftenen er, hvad skal der egentlig til for at skabe et godt måltid; hvilken anledning, hvilken mad, hvilke råvarer, hvad skal der være i glasset, hvem skal sidde omkring bordet, og hvad skal hver enkelt bidrage med af historier og nærvær, med spørgsmål og lyttende ører.

Herlighederne koster kr. 400 pr. person inkl. velkomstdrink – skønne vine fra vinkortet kan tilkøbes på aftenen.

222909 Camillo og frue.jpg

Dette tilbud er en del af BAG OM SMAGEN hvor LOF har samlet kulinariske tilbud over hele danmark under een hjemmeside, og du finder det samlede udbud her bagomsmagen


Her kan du også gå direkte til specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’; rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure.  Dette arrangement hører til kategorien foodtalk og masterclassPraktisk info


Tilbuddet er i samarbejde med Nordjysk Madfestival og dens direktør Sarah Kruse. Se flere gode tilbud under madfestivalen på https://nordjyskmadfestival.dk/ 

 

Nummer
222909 - Al den snak om måltidet - Camillos Kitchen
Første mødegang
søndag den 28.08.22 kl. 18:00 - 21:30
Adresse

Camillos Sommerkøkken, Skolevej 11, 9881 Bindslev

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 425,00
søndag den 28.08.22

Kl. 18:00 - 21:30

Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

Skolevej 11, 9881 (Samlingslokale)

Se på kort