Oplevelser der inspirerer

Oplevelser der inspirerer

Påskedagene står for døren, og der er tid til at se på paletten af byvandringer, naturture, rundvisninger på slotte/herregårde og nye foredrag. Der er noget for alle at lade sig inspirere af. Byvandringer i Viborg med forskellige temaer og naturture, hvor vi ser orkideer og lærer at samle svampe, er blot et par af de spændende tilbud. Se med her i nyhedsbrevet.


 
Kend din by og tag med på en byvandring i Viborg

Vælg mellem flere vandringer i Viborg- eller tag med på dem alle. Du lærer byen bedre at kende, de små detaljer, kunsten der findes alle vegne og fortællingen om den hellige by.

Kom og vær med
Ture i naturen

Elsker du udeliv og friluftsliv? Er du naturmenneske? LOF Midtjylland har en bred vifte af spændende outdoorkurser, kobjælde- og svampeture og smukke naturvandringer.

Se mere her
Besøg på spændende steder

Herregården Aunsbjerg, Vindumovergaard eller Frimurerlogen Jutlandia- alle et besøg værd. Det kan være svært at bestemme sig. Alle har en fantastisk historie at fortælle.

Se mere her
Foredrag

Foredrag, der inspirerer og måske provokerer. Vi byder på Badass broderi, Yoga & Lyrik, dans og et spændende foredrag om at ældes bagfra- det er, hvad gopler gør. Vælg selv.

Tilmeld dig her

Afmeld nyhedsbrev ved at sende til kontor@lof-midtjylland.dk