Praktikant med fokus på kommunikation og markedsføring Efterår 2022

Vi søger en virksomhedspraktikant til LOF Midtjylland med fokus på kommunikation- og markedsføring.

Vi søger en virksomhedspraktikant til LOF Midtjylland med fokus på kommunikation- og markedsføring, som har lyst og energi til at arbejde med kommunikation og formidling i en virksomhed, som udbyder et stort antal kurser, arrangementer, foredrag og udflugter hvert år. Du bliver en del af et inspirerende team på 4, som brænder for folkeoplysning.

Hvad tilbyder vi?

En praktikperiode med et stort fokus på kommunikativt arbejde alt efter interesse og fagligt niveau. Vi giver dig mulighed for en praktik, hvor du kan opnå praktiske, faglige og personlige kompetencer i at udføre, organisere og formidle – alt efter, hvad du har lyst til, interesserer dig for og brænder for! Du har altså rig mulighed for selv at præge din praktik i den retning, du ønsker. Det kommer du bl.a. til at prøve kræfter med: Idé- og konceptudvikling af nye kommunikative tiltag (fx video, nyhedsbreve, events, specifikke kampagner, partnerskaber m.m.) Deltagelse i planlægning, optagelse samt redigering af videomateriale til SoMe, annoncer, web og andet Tekstforfatning til trykte og digitale medier Planlægning og produktion af indhold samt annoncering til sociale medier Redigering og vedligeholdelse af LOF Midtjyllands hjemmeside Korrekturlæsning af diverse tekster og søgemaskineoptimering (SEO) Kommunikationsrelaterede ad hoc opgaver.

Hvem er du?

Du interesserer dig for kommunikation og markedsføring Du brænder for og har flair for, at skrive og har styr på din danske grammatik Du er ikke bange for at tage fat og arbejde selvstændigt. Hvem er vi? I aftenskolen LOF Midtjylland kan man deltage i højaktuelle debatter og foredrag, få fantastiske kultur- og rejseoplevelser eller man kan udvide sin verden med et sprogkursus, holde sig i form på et af vores mange motionshold, sætte krydderi på hverdagen med et madlavningskursus, udleve den kreative skabertrang, mærke glæden ved musik- og sangundervisning og meget mere. Arbejdssted og varighed: Du kommer til at blive en del af vores kontor på Vævervej 10C, 8800 Viborg.

Har du spørgsmål, kan du kontakte:

Vi ser frem til at høre fra dig.