Praktikanter søges til Dansk og Ordblindeområdet

LOF Midtjylland søger 1-2 praktikanter til efteråret 2021 opstart medio august. Du vil blive tilknyttet vores Dansk-afdeling for ordblindhed og forberedende voksenundervisning. Her vil du få mulighed for at følge undervisningen og være med til, at opstarte en ny læse- og samtalecafé hos LOF Midtjylland.

Vi tilbyder:

Stor fleksibilitet: Du kan være med til at bestemme, hvornår du vil være her.

Stor selvstændighed: Du og din medpraktikant skal være med til at opstarte vore nye caféer Ordværkstedet og Samtalecaféen og I vil blive ansvarlige kontaktpersoner for driften.

Vidensdeling: Når du følger vores undervisere i hverdagen, vil både du og de blive dygtigere til at undervise. Sprogstuderende inden for det nordiske eller lingvister har meget fagligt at byde ind med teoretisk, og undervisere har meget at byde ind med didaktisk. Det kommer alle til gavn!

God oplæring: Du får tildelt en kontaktperson, som du altid kan komme til gennem hele forløbet.

Der vil efter endt praktikperiode være mulighed for ansættelse i studiejob indenfor området.

Vi ønsker:

En lingvist- eller studerende indenfor Nordisk sprog med lyst til, at prøve undervisningsfaget af. Du behøver ikke have undervist før, og det er ok, hvis du lige nu ikke har mod på at undervise alene. Det er derfor, du er her og for at lære.

En holdspiller: Da Ordværkstedet og Samtalecaféen organiseres af dig og din medpraktikant, er det er fordel, hvis du er en holdspiller.

Fleksibilitet: Meget kan dukke op: nye hold opstår, hold lukkes ned, der er brug for vikarer, og vi tager ud på virksomheder. Dette er et vilkår, for at være med på holdet.

Kan du se dig selv i ovenstående, så skriv endelig til:

Lone Husted, Skoleleder LOF Midtjylland, mail:husted@lof-midtjylland.dk