Lægen flytter ind - foredrag med Charlotte Bøgving

Lægen flytter ind - foredrag med Charlotte Bøgving

Charlotte Bøgving kommer til både Hammel og Viborg dette efterår.

Bestil billet til Hammel den 17/9 kl. 19.00:
https://favrskovbib.dk/arrangementer/foredrag-debat/charlotte-boeving-leve-med-en-udloebsdato

Bestil billet til Viborg den 18/9 kl. 19.00:
https://lof.dk/lof-midtjylland/foredrag-og-ture/foredrag/laegen-flytter-ind/id/952900

I foredragene "Lægen flytter ind" og "Jeg lever med en udløbsdato" fortæller den kontante og direkte TV-læge Charlotte Bøving om sit liv som sundhedsmissionerende læge - startende med hendes barndom i en lægefamilie, over hendes ungdomsår som aktiv idrætsudøver og videre til egen lægepraksis med sundhedsskole. Hendes vedholdende arbejde for sundhed bragte hende senere til TV som en populær formidler og kyndig ekspert i diverse TV-programmer - senest Lægen flytter ind. Hun giver i den forbindelse konkrete bud på sundhed og velvære i dagligdagen og tydeliggør hvor lidt, der faktisk skal til for at gøre en forskel.
Trods et liv i sundhed fik Charlotte Bøving paradoksalt nok selv konstateret en livstruende sygdom i 2016. En livssituation, der har bragt hende til eftertanke og refleksion over livet, til tilgivelse og positivt livssyn - og bare taknemmelighed.  sig om, hvad hun vil bruge resten af sit liv på.  
Foredraget Lægen flytter ind er på alle måder en varm og livsbekræftende fortælling om det liv, vi alle har fået og som vi selv har ansvar for. Det liv, der af og til kan være rigtig hårdt – og så alligevel så fantastisk.