• Hanne Fejerskov

    Jeg arbejder som erfaren fysioterapeut ud fra en helhedsorienteret tilgang til sundhed. Har Diplomuddannelse i sundhedspædagogik, master i NLP og Enneagrammet, Stresscoachuddannelse inkl. MBSR (Mindfulness-baseret stressreduktion) og grundlæggende Transcendental Meditation. Af kortvarige kurser har jeg et forløb med Positiv Psykologi og NADA behandling (øreakupunktur).

    Områder jeg underviser i er bl.a. ryg og nakke- skulder øvelser, knæ- og hofte øvelser, hensyntagende hold med kursister der har kroniske smerter, Antistress kurser og efterfødselstræning sammen med din baby fx babymassage og babymotorik.

    Jeg sætter fokus på glæden ved at opleve og lære gennem kroppen. Med udgangspunkt i dine ønsker og behov, kan du forvente individuelle råd og vejledninger i et trænings fællesskab med andre kursister. Jeg anvender min viden som fysioterapeut og erfaringer gennem mange år såvel professionelt som private. Jeg er mor til tre børn og har glæden ved at være både mormor og farmor. Gennem årene har jeg haft rigtig mange oplevelser med mange forskellige kursister fra barn til voksen og ældre. Du er velkommen til at være en af dem.

Workshop - Babymotorik

I denne workshop arbejder vi med fokus på god kontakt til din baby. Du introduceres til sansemotoriske øvelser og hvilke redskaber man kan inddrage. Vi kommer ind på kontakten til dit barn samt hvilke sanser, der hovedsageligt er i spil og hvilken udvikling den enkelte øvelse tilgodeser.

Jeg viser øvelserne i praksis på "et rigtigt barn", så vi kan se barnets reaktion. Herved kommer vi hele vejen rundt om kontakt, respons, stimulering/overstimulering mv.

Du prøver selv diverse øvelser, som er lige til at gå hjem og fortsætte med efter behov. Der bliver også tid til snak og til at stille spørgsmål.

Medbring almindeligt puslegrej.

Børnene kan deltage fra ca. 3 mdr. og frem til ca. 1 år.

Nummer
3133110 - Workshop - Babymotorik
Første mødegang
mandag den 24.04.23 kl. 10:30 - 12:00
Undervisere
Adresse

LOF Midtjylland, Vævervej 10 C, 1. sal, 8800 Viborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 100,00
Pensionist (kun Viborg Kommune)
DKK 85,00
mandag den 24.04.23

Kl. 10:30 - 12:00

Hanne Fejerskov

Vævervej 10 C, 1. sal, 8800 (Lokale 1)

Se på kort