Hækleworkshop for begyndere og let øvede

  Har du lyst til at lære at hækle eller vil du prøve at udfordre din hækleteknik. Vil du gerne lære at hækle rundt, få lige kanter, skifte farve, lære magisk ring, lære at læse en hækleopskrift, så er dette kursus noget for dig.
  Der arbejdes ud fra den enkeltes ønsker og formåen. Undervisningen er både individuel og i plenum, hvor forskellige masketyper og mønstre gennemgås og prøves, og man kan medbringe det, man gerne selv ønsker at hækle.
  Der er masser af muligheder i hækling. Du kan f.eks. hækle tasker, punge, små søde og sjove dyr, en nuttet bamse, sødt babytøj eller måske noget nyt til hjemmet, i form af de populære hæklede, tæpper, puder, duge og puffer eller kurve, grydelapper og håndklæder. Du kan også hækle en hue, tørklæde, poncho eller handsker - valget er helt dit eget og du vil få vejledning til opstart, opskrift og hvordan man afslutter et arbejde, så det ser rigtig fint ud.
  Alle kan være med.

  Se mere på Facebook: Friis Hækling og Mindful hækling

  LOF har flere gode workshops/weekendkurser, som er værd at køre efter. Se vores weekendkurser her: weekendkursus

  Praktisk info

  Medbring gerne selv opskrift, garn og hæklenål. Medbring meget gerne ønsker til / opskrifter på det, du gerne vil lave. Materialer kan købes i begrænset omfang.

   

  Nummer
  3173710 - Hækleworkshop for begyndere og let øvede
  Første mødegang
  lørdag den 15.04.23 kl. 13:00 - 16:30
  Undervisere
  Adresse

  LOF Midtjylland, Vævervej 10 C, 1. sal, 8800 Viborg

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 240,00
  Pensionist (kun Viborg Kommune)
  DKK 210,00
  lørdag den 15.04.23

  Kl. 13:00 - 16:30

  Lone Friis Pedersen

  Vævervej 10 C, 1. sal, 8800 (Lokale 7+8)

  Se på kort